aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διπλή η νίκη του ΑΠΟΕΛ

TOY ΜΑΡΙΟY ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Αν στην προηγούμενη αγωνιστική ο ΑΠΟΕΛ είχε σημειώσει μια νίκη που του χρειαζόταν απαραίτητα (με αντίπαλο την Ένωση), τότε αυτή που έκανε στο ντέρμπι της Παρασκευής απέναντι στην ΑΕΚ, ήταν μια νίκη – σφραγίδα για τους γαλαζοκίτρινους του Κουστένη!

Επικράτησε με σκορ 89-77 επί της πρωταθλήτριας ΑΕΚ, σημειώνοντας… διπλή νίκη. Από τη μια η βαθμολογική άνοδος και από την άλλη, η κάλυψη της διαφοράς της ήττας που είχε δεχθεί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Βέβαια, μέχρι να τελειώσει η κανονική περίοδος, θα γίνουν δυο ακόμα παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες και τότε είναι που θα βγει η… σούμα, σε τυχόν βαθμολογική ισοβαθμία.

Όμως αυτή η κάλυψη της διαφοράς, αντανακλά και στην ψυχολογία της ομάδας, παρά το γεγονός ότι έλειπε ο Μόμπλι που πήγε στις ΗΠΑ, για να αποχαιρετήσει τον πατέρα του. Στη σκέψη των γαλαζοκιτρίνων είναι, πλέον, το μεθαυριανό ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα στη Λεμεσό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ