aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A«Διορία στον Τραμετσάνι να τα βρει με τον ΑΠΟΕΛ για τα χρήματα»

«Διορία στον Τραμετσάνι να τα βρει με τον ΑΠΟΕΛ για τα χρήματα»

Σε συμφωνία με τον Πάολο Τραμετσάνι ήρθε η διοίκηση της Λιβόρνο. Το βράδυ της Δευτέρας (25/11) οι ιδιοκτήτες της ιταλικής ομάδας και ο τεχνικός διευθυντής Ένιο Σινιορέλι συζήτησαν τα πάντα με τον Ιταλό προπονητή και οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία.

Εμπόδιο για να πέσουν οι υπογραφές, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο, ο οποίος ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Λιβόρνο είναι η εκκρεμότητα του Πάολο Τραμετσάνι με τον ΑΠΟΕΛ ως προς το ποσό της αποζημίωσης που θα λάβει ο Ιταλός προπονητής μετά την απόλυσή του από τον ΑΠΟΕΛ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ (διαβάστε εδώ) η Λιβόρνο έδωσε διορία μέχρι σήμερα στον Πάολο Τραμετσάνι να τα βρει με τον ΑΠΟΕΛ, καθώς ο χρόνος πιέζει και η ουραγός της βαθμολογίας στη Serie B’ θέλει να προχωρήσει άμεσα στην αντικατάσταση του Ρομπέρτο Μπρέντα.

Διαβάστε επίσης: Συνάντηση με Τραμετσάνι για να πέσουν οι υπογραφές

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Λιβόρνο θα περιμένει το πρωί της Τρίτης (26/11) τις κινήσεις του Πάολο Τραμετσάνι, ο οποίος λογικά θα επικοινωνήσει με τον Ντομένικο Τέτι για να βρεθεί λύση στο θέμα. Εφόσον δεν καταστεί δυνατό να βρεθεί λύση ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Τραμετσάνι τότε η Λιβόρνο θα προχωρήσει στην πρόσληψη του δίδυμου Γκεναΐν – Φιλιππόνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ