aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔίνουν συνέχεια στην Ελλάδα για Μανιάτη και ΑΠΟΕΛ

Δίνουν συνέχεια στην Ελλάδα για Μανιάτη και ΑΠΟΕΛ

Συνέχεια στο θέμα Γιάννη Μανιάτη και ΑΠΟΕΛ δίνει η ελλαδική ιστοσελίδα Instasport.gr, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου Πρόδρομου Πετρίδη.

Αναλυτικά:

«Αν μπορούσαν στον ΑΠΟΕΛ να “τσιμπήσουν” έναν παίκτη απ΄το ρόστερ του Ολυμπιακού, αυτός θα ήταν ο Γιάννης Μανιάτης. Κι αυτό δεν είναι κάτι που το λέμε εμείς, αλλά κάτι που προκύπτει δια στόματος του προέδρου Πρόδρομου Πετρίδη: “τον Μανιάτη, γιατί είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής”, ανέφερε ξεκάθαρα ο ισχυρός άνδρας της κυπριακής ομάδας, όταν ρωτήθηκε -πριν αρχίσει αγώνα με τον Ολυμπιακό- σχετικά με τον παίκτη που θα ήθελε από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Από το “θέλω” όμως, μέχρι το “κάνω δικό μου έναν παίκτη”, πάντα υπάρχει μια απόσταση. Στις κουβέντες που είχαν οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ με τον Ολυμπιακό στο περιθώριο της αναμέτρησης, εκτός από τους Πιέρο Σωτηρίου και Γιάννη Γιαννιώτα (όπως έγραψε ο “Πληροφοριοδότης”) έπεσε στο τραπέζι (και) το όνομα του Γιάννη Μανιάτη.

Κι αν στην πειραϊκή ομάδα δεν παρουσιάζονται αρνητικοί στην προοπτική της μεταπήδησης του Έλληνα μέσου στον ΑΠΟΕΛ, δεδομένου πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Πάουλο Μπέντο για την τρέχουσα σεζόν, θα πρέπει να φανεί από ποια οπτική γωνία βλέπει το συγκεκριμένο μεταγραφικό project και η πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της στήλης, το περασμένο καλοκαίρι ο Μανιάτης είχε γίνει αποδέκτης ενδιαφέροντος από τους πρωταθλητές Κύπρου, χωρίς όμως να συγκινηθεί όσο θα έπρεπε προκειμένου να μπει στη διαδικασία συζήτησης για τη συνεργασία του με τον ΑΠΟΕΛ.

Παίζει να ‘χει αλλάξει πλέον άποψη και να ‘ναι διατεθειμένος να καθίσει στο τραπέζι και να κουβεντιάσει με την κυπριακή ομάδα για τη συνεργασία τους με… φόντο το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου; Ο χρόνος, θα δείξει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ