aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΔίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα: «Πλησιάζει κι άλλο ο Τάαμαρι»

Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα: «Πλησιάζει κι άλλο ο Τάαμαρι»

Όλο και πιο κοντά στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Μούσα Αλ Τάαμαρι, σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας «fosonline.gr», η οποία αναφέρεται στο μήνυμα του Ιορδανού εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αλλά και στο γεγονός ότι καθυστερεί να απαντήσει στους «γαλαζοκίτρινους» στην πρόταση που του έγινε για ανανέωση του συμβολαίου του.

«Ο Ιορδανός εξτρέμ, όπως είναι γνωστό, δεν έχει απαντήσει στον ΑΠΟΕΛ ζητώντας μάλιστα νέα προθεσμία, προκειμένου να το κάνει αυτό τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έχει παραδεχθεί δημόσια ότι είναι πολύ σοβαρό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και ίσως το σοβαρότερο που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του. Ο Τάαμαρι βλέπει τον Ολυμπιακό ως μία πολύ καλή προοπτική για την καριέρα του, ενώ πρόσφατα διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να φεύγει από τον ΑΠΟΕΛ για κάποιον άλλον σύλλογο της Κύπρου.

Το γεγονός, πάντως, ότι συνεχώς… τρενάρει την απάντησή του στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ έχει δημιουργήσει στην Κύπρο ένα αρνητικό κλίμα γι’ αυτόν. Ήδη ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ με μηνύματα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης εκφράζεται με αρνητικά σχόλια για τον ποδοσφαιριστή και πως θα είναι καλύτερο για τον ίδιο να φύγει από την ομάδα. Ο ίδιος ανήρτησε χθες (7/7) στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης το εξής μήνυμα: «Κάθε επιθυμία σου θα γίνει», έγραψε ο Τάαμαρι και στην Κύπρο δόθηκε η διάσταση πως αφορά το θέμα της μετεγγραφής του…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ