aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔημοσθένους για παρασκήνιο, Tαπόκο και πριμ στο 0-0 με τον ΑΠΟΕΛ

Δημοσθένους για παρασκήνιο, Tαπόκο και πριμ στο 0-0 με τον ΑΠΟΕΛ

Τις δηλώσεις του Κέβιν Ταπόκο σχολίασε ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους. Ο διοικητικός ηγέτης της «ελαφράς ταξιαρχίας» μιλώντας στον Super Sport FM απάντησε στον πρώην παίκτη του Άρη ότι πήραν πριμ και στο ισόπαλο 0-0 με τον ΑΠΟΕΛ ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τον αγώνα με τον ΑΣΙΛ: «Αποδείχθηκε ότι και η Β΄ Κατηγορία είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα. Ήμασταν το πρώτο φαβορί για την άνοδο, όμως τώρα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα».

Για το σκηνικό έντασης που είχαμε χθες ενόψει και του αγώνα Αναγέννηση – Ολυμπιακός: «Δεν είναι κάτι που μας αφορά. Η κάθε ομάδα βλέπει την πλευρά του. Αν η Αναγέννηση κάνει το παιχνίδι της τίμια, μπράβο τους. Και εμείς όταν παίξαμε μαζί τους είχαμε την ίδια αντιμετώπιση».

Για το αν υπάρχει παρασκήνιο: «Δυστυχώς με αυτά που ακούμε τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλουμε. Αν βγαίνει κάποιος και λέει ότι δεν υπάρχει παρασκήνιο, καλύτερα να καθίσει στο σπίτι του. Το παρασκήνιο πρέπει να αποκαλυφθεί για να ξέρει ο κόσμος. Υπάρχει παρασκήνιο, είναι δεδομένο».

Αν κρίνεται η μάχη της ανόδου από το παρασκήνιο: «Πρέπει να κερδίσεις και το παρασκήνιο. Τον τελευταίο καιρό με προβληματίζουν όλα αυτά. Νομίζω ότι είναι κουραστικό για μένα και ίσως να είναι τα τελευταία μου παιχνίδια».

Για τον Ταπόκο και τις δηλώσεις που έκανε: «Υπολόγισε ότι πήρα 20.000-25.000 ευρώ. Υπολόγισε ότι ήρθαν λεφτά από τη Λευκωσία τα λεφτά γιατί είπε ότι δεν είχα εγώ. Ευτυχώς που έφυγε γρήγορα γιατί έπρεπε να ζητήσω και δανεικά. Οι ποδοσφαιριστές πήραν πριμ και στο 0-0 με το ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ