aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔημοσίευμα χωρίς λογική για ΑΠΟΕΛ και Νικόλα Λεάλι

Δημοσίευμα χωρίς λογική για ΑΠΟΕΛ και Νικόλα Λεάλι

Φαίνεται πως η παρουσία των Ντομένικο Τέτι και Πάολο Τραμετσάνι στον ΑΠΟΕΛ αποτελεί «τροφή» στους Ιταλούς για να εμπλέκουν τους γαλαζοκίτρινους σε μετεγγραφικά σενάρια. Δεν εξηγείται αλλιώς το δημοσίευμα που φιλοξενεί η ιστοσελίδα seriebnews.com, το οποίο κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ να αποκτήσει τον Νικόλα Λεάλι.

Και αν τα προ ημερών ρεπορτάζ περί ενδιαφέροντος αρκετών ιταλικών ομάδων για τον Μούσα Αλ-Τάαμαρι έχουν κοινή λογική, έστω και αν τα ποσά που ανέφεραν ήταν εκτός πραγματικότητας, δεν συμβαίνει το ίδιο με την περίπτωση του 25χρονου τερματοφύλακα.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: Πέμπτη απόπειρα και «φαρμακερή»

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Πειραιώς θα αποχωρήσει από την Περούτζια και βρίσκεται στο στόχαστρο της Λιβόρνο, η οποία έχει ως ανταγωνιστές στην προσπάθεια απόκτησής του την Κόρτραϊκ Βελγίου και τον ΑΠΟΕΛ, τονίζοντας, μάλιστα την παρουσία του Ντομένικο Τέτι στον «Αρχάγγελο».

Διαβάστε επίσης: «Ο Μούσα δεν είναι ο ΑΠΟΕΛ. Θα προχωρήσουμε και χωρίς τον Τάαμαρι»

Το παράδοξο είναι πως ο ΑΠΟΕΛ έχει δύο τερματοφύλακες (Βάτερμαν και Ρόμο) και σαφώς δεν ενδιαφέρεται για να ενισχυθεί στη θέση του άσου στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ