aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛDimco LTD ο νέος «συμπαίκτης» του ΑΠΟΕΛ

Dimco LTD ο νέος «συμπαίκτης» του ΑΠΟΕΛ

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ και η Dimco LTD πρωτοπόρος εταιρεία στην Κύπρο στον φωτισμό επιχειρήσεων, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς 2017-18. Η νέα αυτή συνεργασία αφορά στην παρουσία του λογότυπου της εταιρείας στο παντελονάκι της επίσημης εμφάνισης, στο μπροστινό μέρος.

Με αυτή την κίνηση η Dimco LTD δηλώνει έμπρακτα τη στήριξή της στον αθλητισμό στην Κύπρο και συμβάλλει δυναμικά στην προώθηση της ομάδας ΑΠΟΕΛ. Μεταξύ άλλων η συνεργασία περιλαμβάνει πλήρη αναβάθμιση του υπάρχοντος φωτισμού στον Αρχάγγελο καθώς και νέα εγκατάσταση φωτισμού στο δεύτερο Προπονητικό γήπεδο.

Η συνεργασία ανακοινώθηκε σε δημοσιογραφική διάσκεψη στην οποία παρευρέθηκαν από πλευράς της εταιρείας Dimco οι εκ των ιδιοκτητών, Μάριος και Αλέξης Δημητρίου και από πλευράς ΑΠΟΕΛ, ο Κωνσταντίνος Ιωάννου, μέλος του διοικητικού συμβουλίου και υπεύθυνος της επιτροπής Marketing.

«Η πρόσθεση ενός ακόμα μεγάλου χορηγού, του τρίτου φέτος σε ότι αφορά στην αγωνιστική στολή του ΑΠΟΕΛ, μας ευχαριστεί ιδιαίτερα. Σε μια δύσκολη εποχή σε ότι αφορά στην εξεύρεση χορηγών, ο ΑΠΟΕΛ αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως αποτελεί το πιο ελκυστικό ποδοσφαιρικό όνομα για να επενδύσει μια εταιρεία και ταυτόχρονα να διαφημιστεί στο ευρύ κοινό. Οι επιτυχίες της ομάδας μας, ταυτόχρονα με την συνεργασία των πιο επιτυχημένων εταιρειών στον τομέα τους ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο στην κυπριακή κοινωνία τόσο το όνομα της Dimco όσο και το όνομα του ΑΠΟΕΛ», ανέφερε εκ μέρους του ΑΠΟΕΛ ο κ. Ιωάννου.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΟΡΗΓΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ DIMCO LTD

Η Dimco LTD μέσω της πορείας της για μισό και πλέον αιώνα, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο έμπειρους και αξιόπιστους προμηθευτές ηλεκτρολογικού υλικού και ειδών φωτισμού. Ιδρύθηκε στη Λευκωσία το 1966, με βασικό αντικείμενο τις πωλήσεις ηλεκτρολογικού υλικού. Το 1976 δραστηριοποιήθηκε δυναμικά και στους τομείς του οικιακού, αρχιτεκτονικού και επαγγελματικού φωτισμού. Από τότε, έχει εδραιωθεί σταδιακά ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ειδών φωτισμού και ηλεκτρολογικού υλικού, τόσο σε επίπεδο λιανικών όσο και χοντρικών πωλήσεων.

Το 2000 δημιουργεί ένα εξειδικευμένο Τμήμα Έργων στη Λευκωσία, το οποίο αναλαμβάνει με επιτυχία τη διεκπεραίωση μεγάλων ιδιωτικών και κυβερνητικών έργων φωτισμού. Το 2012 μετατρέπει το Τμήμα Έργων σε έναν υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό χώρο-εργαστήριο με την επωνυμία «Level», στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση Αρχιτεκτόνων και Μελετητών, μέσω ολοκληρωμένων προτάσεων με προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Τον Ιανουάριο του 2013 ιδρύει τη θυγατρική εταιρεία «One Light LTD», η οποία αναλαμβάνει αποκλειστικά τον τομέα των εξαγωγών σε επίπεδο B2B. To 2015 προχωρά σε προσλήψεις προσοντούχου προσωπικού προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των νέων τεχνολογιών και δημιουργεί ένα νέο Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου που έχει ως βασική αποστολή την πλήρη συμμόρφωση των προϊόντων της με τους κανονισμούς εισαγωγής και τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παράλληλα, ξεκινά στη Λεμεσό και στο Παραλίμνι την υλοποίηση 3 νέων καταστημάτων με προχωρημένο σχεδιασμό, τα οποία εγκαινιάζει το 2016. Μέσα στον ίδιο χρόνο ξεκινά τη λειτουργία του νέου e-commerce website της, με το οποίο στοχεύει στη διεύρυνση και καλύτερη εξυπηρέτηση του τοπικού πελατολόγιου B2B και στην περαιτέρω ανάπτυξη των εξαγωγών σε επίπεδο B2C.

Η Dimco σήμερα λειτουργεί συνολικά 8 εκθεσιακούς χώρους Παγκύπρια, έχοντας πάντα ως βασική προτεραιότητα την απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών της. Κοιτάει με αισιοδοξία το μέλλον, και ακολουθεί πιστά το όραμά της για συνεχή αναβάθμιση της τεχνογνωσίας και βελτίωση των υποδομών και μεγεθών της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ