aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔικαίωση για Χιώτη - Μόκα και επιστροφή των «κουρεμένων» €412.644,46

Δικαίωση για Χιώτη – Μόκα και επιστροφή των «κουρεμένων» €412.644,46

Δικαίωση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού στην υπόθεση του Διονύση Χιώτη που αφορούσε στο γνωστό θέμα της Μαρίας Μόκα από την εποχή του «κουρέματος» τον Μάρτιο του 2013. Ο πρώην τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, είχε ξεκινήσει μεγάλη μάχη προκειμένου να επιστραφούν τα 3/4 των κουρευθέντων χρημάτων που προέκυψαν από έρανο για την αποθεραπεία της Μαρίας Μόκα.

Ο τότε τερματοφύλακας, των «γαλαζοκιτρίνων» είχε διεξάγει έναν αγώνα ανθρωπιάς πουσυγκίνησε το πανελλήνιο, προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για την τότε 12χρονη, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο Χιώτης είχε καταφέρει να μαζέψει από όλη την Κύπρο 500.000 ευρώ, ωστόσο το κούρεμα του 2013 άφησε στον λογαριασμό που ανοίχθηκε μόλις 100.000 ευρώ, ήτοι τα 3/4 των χρημάτων είχαν «κάνει φτερά»!

Έτσι βρέθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου καταχωρίστηκε η υπόθεση στην οποία και κατέθεσε ως βασικός μάρτυρας. Αν και σήμερα η Μαρία Μόκα έχει αποθεραπευτεί και βρίσκεται με την οικογένειά της στη Γερμανία, εντούτοις ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας επιδίωξε να πάρει πίσω τα χρήματα που κουρεύτηκαν προκειμένου να δοθούν σε άλλα φιλανθρωπικά ιδρύματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ