aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΔιακρίσεις στο «Olympic Day Run»

Διακρίσεις στο «Olympic Day Run»

Το τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ εκπροσώπησε το Σωματείο στο «Olympic Day Run», το οποίο έλαβε χώρα το προηγούμενο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο της ΚΟΕ.

H επίσημη ενημέρωση:

“Το τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ εκπροσώπησε το Σωματείο μας στο «Olympic Day Run», το οποίο έλαβε χώρα το προηγούμενο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο της ΚΟΕ.

Στον αγώνα των πέντε χιλιομέτρων έλαβαν μέρος οι Παπαευτυχίου Χριστόδουλος, Δημητρίου Μάριος, Λαμπράκης Κώστας και Κουάλη Δέσποινα, ενώ ο 11χρονος Παπαευτυχίου Ιωάννης συμμετείχε στον παιδικό αγώνα των 600 μέτρων.

Όλοι οι Δρομείς του ΑΠΟΕΛ είχαν πολύ καλή παρουσία και τρεις εξ αυτών διακρίθηκαν στις κατηγορίες τους. Η Κουάλη Δέσποινα και ο  Παπαευτυχίου Ιωάννης τερμάτισαν στην 1η θέση και ο Παπαευτυχίου Χριστόδουλος στην 3η .

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη

Το τμήμα δρομέων του ΑΠΟΕΛ είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν  στο τηλέφωνο  22-210333 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στο www.sport-supporter.net και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχει στο τμήμα δρομέων ΑΠΟΕΛ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ