aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΔιακοπή στο 6-2 στο ντέρμπι της Λευκωσίας

Διακοπή στο 6-2 στο ντέρμπι της Λευκωσίας

Ο κυριακάτικος αγώνας του ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης δεν ολοκληρώθηκε αφού διακόπηκε από τον διαιτητή του αγώνα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση στην ιστοσελίδα των γαλαζοκιτρίνων.

Αναλυτικά:

Ο κυριακάτικος αγώνας του ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Ναυτικό Όμιλο Λευκωσίας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης δεν ολοκληρώθηκε αφού διακόπηκε από τον διαιτητή του αγώνα εξ υπαιτιότητας των οπαδών του αντιπάλου.

Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε δυνατά και αποφασιστικά στο παιχνίδι και προτού προλάβει να διακοπεί , η ομάδα μας επιβλήθηκε κατά κράτος του αντιπάλου. Στα μέσα του 2ου οχταλέπτου οι γαλαζοκίτρινοι πολίστες προηγούνταν με 6-2, εξέλιξη που δημιούργησε εκνευρισμό στις τάξεις των οπαδών του Ν.Ο Λευκωσίας, οι οποίοι προκαλούσαν συνεχώς.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης υποχρεώθηκε να διακόψει προσωρινά τον αγώνα και να προειδοποιήσει την αντίπαλο ομάδα. Παρά ταύτα, οι προκλήσεις συνεχίστηκαν και αποφασίστηκε να τηρηθούν οι κανονισμοί και το η τύχη του αγώνα να κριθεί από την Ομοσπονδία.

Ο ΑΠΟΕΛ εκφράζει ευχαριστίες προς τους φίλους της ομάδας μας που δεν απάντησαν στις προκλήσεις και παρέμειναν ψύχραιμοι.

Την τρέχουσα εβδομάδα δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω των προκριματικών του κυπέλλου Παίδων. Την επόμενη εβδομάδα, ο ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψει στην Πάφο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Άνδρες (Ανδρέας Κυθρέωτης) : Βασιλείου Α.(Τ), Ιωσήφ, Θεοφανίδης, Φανής, Παφίτης, Μήλας 2, Κτωρίδης, Σιακάς, Μπαγλατζής 2, Νικολάου 1, Προδρόμου 1, Βασιλείου Κ, Πάλλης(Τ)

Όσον αφορά στις μικρές ομάδες του ΑΠΟΕΛ, Νέων και Παίδων, ηττήθηκαν από τον Ν.Ο Λευκωσίας με 4-3 και 4-2 αντίστοιχα.

Νέοι (Ανδρέας Κυθρεώτης): Πάλλης(Τ), Κιαγιάς, Φανής, Σωτηρίου, Κυπριανού, Σαρρής, Λοΐζου, Παπαδάμου, Θεοδώρου(Τ)

Παιδες (Ανδρέας Κυθρεώτης): Σαρρής(Τ), Κουταλιανός, Κυριακίδης, Παπαδάμου, Κιαγιάς, Χαραλαμπίδης, Γιάγκου, Λύρας, Γιωργαλλής, Λοΐζου, Θεοδωσίου, Σιεχάτε.‎

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ