aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔιαφώνησε με την γλώσσα ο Καβενάγκι

Διαφώνησε με την γλώσσα ο Καβενάγκι

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό LPM παραχώρησε ο Φερνάντο Καβενάγκι. Ο πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ παρακολούθησε από κοντά την σπουδαία επιτυχία της Ρίβερ Πλέιτ στον τελικό του Κόπα Λιπερταδόρες επί της μισητής αντιπάλου, Μπόκα Τζούνιορς στη Μαδρίτη.

Ο «θρύλος» της Ρίβερ που αγωνίστηκε στην τελευταία σεζόν της σπουδαίας καριέρας του στον ΑΠΟΕΛ, αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον πανηγυρισμό του Μπενεβέντο, ο οποίος έβγαλε τη γλώσσα στους παίκτες της Ρίβερ.

«Δεν συμφωνώ με τον πανηγυρισμό με την γλώσσα έξω. Πρέπει να σέβεσαι τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές», είπε αρχικά ο Καβενάγκι.

«Ευτυχώς κερδίσαμε στο τέλος και πανηγυρίσαμε. Όσα έγιναν πριν τον τελικό στην Μαδρίτη ήταν λυπηρό, αλλά η ιστορία έκλεισε θετικά για εμάς. Μου άρεσε πραγματικά που πήγα στο γήπεδα, είδα φίλους, το προσωπικό της ομάδας και ήταν φανταστικό. Χωρίς αμφιβολία ήταν το πιο σημαντικό Κύπελλο στην ιστορία του συλλόγου», κατέληξε ο Αργεντινός επιθετικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ