aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔια χειρός Πρόδρομου η πρόταση, €2.500.000 η τιμή του Στοΐλκοβιτς

Δια χειρός Πρόδρομου η πρόταση, €2.500.000 η τιμή του Στοΐλκοβιτς

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Συνέχεια δίνουν οι πορτογάλοι στο ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Νίκολα Στοϊλκοβιτς, είδηση που αποκάλυψε η πιο αξιόπιστη εφημερίδα της Πορτογαλίας «A Bola».

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας mozzartsport.com αναφέρει ότι η πρόταση του ΑΠΟΕΛ στην Μπράγκα έγινε δια χειρός Πρόδρομου Πετρίδη και είναι η πιο ενδιαφέρουσα που έχει ενώπιον του ο πρόεδρος της ομάδας, Αντόνιο Σαλβαδόρ.

Διαβάστε επίσης: «Πρόταση του ΑΠΟΕΛ στον Στoΐλκοβιτς»

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και για προ ημερών ενδιαφέρον του Απόλλωνα και της Ραπίντ Βιέννης, ενώ τονίζεται ότι η Ραπίντ Βιέννης είχε καταθέσει αρχικά προσφορά 800 χιλιάδων ευρώ στην Μπράγκα για τον Σέρβο επιθετικό, ακολούθως προσπάθησε να τον πάρει ως δανεικό κάτι που δεν αποδέχθηκε η Μπράγκα, καθώς επιθυμεί να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή, ώστε να ενισχύσει την ομάδα με τα λεφτά που θα πάρει.

Διαβάστε επίσης: Tα λεφτά που θα πάρει ο ΑΠΟΕΛ για τη μετεγγραφή Γκρούμπατς

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Μπράγκα κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή μεταξύ 2,5-3 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που φυσικά δύσκολα θα δαπανήσει ο ΑΠΟΕΛ που έχει ως προτεραιότητα άλλη περίπτωση επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ