aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Δεσμεύτηκε να απαντήσει ο Μπεν Σαχάρ, στο αεροπλάνο Ατζίλι και Ζεράλδες»

«Δεσμεύτηκε να απαντήσει ο Μπεν Σαχάρ, στο αεροπλάνο Ατζίλι και Ζεράλδες»

Οριστικές εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες σχετικά με το μέλλον των Ομέρ Ατζίλι, Αντρέ Ζερλάδες και Μπεν Σαχάρ στον ΑΠΟΕΛ. Οι δύο πρώτοι είναι με το ενάμιση πόδι εκτός «Αρχαγγέλου» και απομένουν τα τυπικά για τη λύση της συνεργασίας τους.

Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες το πρωί της Τρίτης από το Ισραήλ αναφέρουν ότι εντός της βδομάδας, ίσως ακόμα και την Τετάρτη, οι δύο ποδοσφαιριστές να αφιχθούν στη γειτονική χώρα και έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για σύναψη συνεργασίας με ομάδες που τους πολιορκούν.

Ο Ατζίλι έχει συμφωνήσει με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ενώ στην περίπτωση του Πορτογάλου ακραίου αμυντικού η Μακάμπι Τελ Αβίβ κερδίζει τη μάχη από την Μακάμπι Χάιφα. Όσον αφορά τον Μπεν Σαχάρ τα νεότερα που προκύπτουν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα one.co.il, είναι ότι δέχθηκε κρούση από την Χάποελ Τελ Αβίβ και δεσμεύτηκε να απαντήσει μέχρι το τέλος της βδομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ