aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔεν βιάζoνται, αλλά…

Δεν βιάζoνται, αλλά…

Όπως αναφέρει η οπαδική ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ, apoel.net, το σημερινό προσκλητήριο στον Αρχάγγελο σηματοδοτεί την έναρξη της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ για τη νέα χρόνια με την 18η Ιουνίου να θεωρείται η επόμενη ημερομηνία ορόσημο αφού τότε η ομάδα αναχωρεί για την Πολωνία. Μπορεί η χτεσινή μέρα να περιλάμβανε μεταγραφικό SMS αλλά αυτό πέρασε στο ντούκου αφού η προσθήκη του Ορλάντι ήταν για πολλούς δεδομένη.

Αυτό που απασχολεί είναι πότε και ποίοι παίκτες θα αποκτηθούν για τις θέσεις του αριστερού μπακ και του επιθετικού. Πρόκειται για τις δυο θέσεις που οι υπεύθυνοι έκριναν ότι υπάρχει η μεγαλύτερη ανάγκη για άμεση και ποιοτική ενίσχυση για προφανείς λόγους.

Το ιδανικό σενάριο είναι αυτό που θέλει τους δυο αυτούς παίκτες να μην χάνουν ούτε λεπτό από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία, αφού μόνο έτσι θα μπορέσουν να προετοιμαστούν κατάλληλα ενόψει του 3ου προκριματικού.

Η 18η Ιουνίου πλησιάζει ενώ παρατηρείται στασιμότητα στο θέμα του αριστερού μπακ ή πιο συγκεκριμένα στην περίπτωση του Καμόρα που είναι ο βασικός υποψήφιος. Ο Κρίστιανσεν θεωρεί ότι δεν θα πρέπει να γίνει οποιαδήποτε βιαστική κίνηση και πως υπάρχει ακόμα χρόνος αλλά το πρόσφατο παρελθόν απέδειξε ότι τα λάθη και οι καθυστερήσεις πληρώνονται πολύ ακριβά.

Φέτος οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ξεκινούν πιο νωρίς ενώ η χρονική περίοδος που μεσολαβεί μεταξύ 2ου και 3ου προκριματικού είναι ελάχιστη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν θα δούμε στον 3ο προκριματικό να αγωνίζεται βασικός κάποιος, που λίγες μέρες πριν ήταν στον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ