aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔεν τους λούζει κρύος ιδρώτας

Δεν τους λούζει κρύος ιδρώτας

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ασφαλώς και δεν υπάρχει ομάδα που σταματά να ψάχνει, να ρωτά και να ενημερώνεται. Πόσω μάλλον τώρα που διανύουμε μετεγγραφική περίοδο. Όσοι εμπλέκονται σε θέματα που άπτονται του προγραμματισμού στον ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, έχουν ήδη στα χέρια τους την προεργασία που είχε γίνει στο φινάλε του πρωταθλήματος, στην οποία προστίθενται και τα νέα δεδομένα. Έγιναν προσθήκες και σε αυτές θα προκύψουν κι άλλες, με τις εξελίξεις να μετατίθενται πλέον για την επόμενη εβδομάδα.

Μπορεί ο χρόνος να πιέζει και τα περιθώρια να μην είναι πολλά έως την ερχόμενη Τετάρτη που θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο στον ΑΠΟΕΛ δεν βιάζονται, ούτε τους λούζει κρύος ιδρώτας. Καμία λοιπόν βιασύνη. Η στασιμότητα στα θέματα του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν δεν οφείλεται, βεβαίως, σε αδιαφορία των υπευθύνων.

Γνωρίζουν από τις σεζόν που προηγήθηκαν στον ΑΠΟΕΛ πως, στην πορεία μπορεί να προκύψουν αξιόλογες επιλογές με καλύτερα οικονομικά δεδομένα, οπότε θέλουν να επιδείξουν την απαιτούμενη υπομονή για κάποιους ποδοσφαιριστές. Όπως είναι διαμορφωμένο το σκηνικό με το ρόστερ, οι γαλαζοκίτρινοι έχουν την πολυτέλεια να κάνουν υπομονή, στοχεύοντας σε παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.

Επιπρόσθετα, ο Μάριο Μπέιν σκιαγραφεί λεπτομερώς το υπάρχον ρόστερ και αφού σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για το δυναμικό και τις ανάγκες που υπάρχουν, θα κάνει τις τελικές εισηγήσεις του. Ο Ολλανδός τεχνικός ήλθε στην Κύπρο από προχθές τα ξημερώματα και από Δευτέρας θα έχει συνάντηση με τους Χουάνχο Λορένθο και Τόζα Σάπουριτς για να δρομολογήσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Πάντως, ο Μπέιν φέρεται να εκμεταλλεύεται τον χρόνο παραμονής του στην Τουρκία το προηγούμενο διάστημα, όχι μόνο για να παρακολουθεί DVD του ΑΠΟΕΛ της σεζόν που τελείωσε, αλλά για να κάνει και διερευνητικές κρούσεις με υποψηφίους μετεγγραφικούς στόχους, χωρίς να προκύπτει επί της παρούσης επίσημη κρούση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ