aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΔεν τον πίστεψαν… αλλά είναι πλέον «σεντονάτος»

Δεν τον πίστεψαν… αλλά είναι πλέον «σεντονάτος»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Δεν πίστεψαν πολλοί στις ικανότητες του. Άφησε την Ομόνοια γιατί διαφώνησε με το πλάνο του Νταμπίζα, πήγε στον Πανιώνιο και έκανε εξαιρετική πορεία και πλέον στον Ερυθρό Αστέρα και από την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ την περσινή περίοδο, πανηγυρίζει σήμερα την πρόκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

O Ερυθρός Αστέρας με το ισόπαλο 2-2 στην έδρα της Σάλτσπουργκ και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα έκλεισε θέση στις 32 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης με τον Σέρβο τεχνικό να το γιορτάζει δεόντως.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποδεικνύει σε κάθε του βήμα πόσο εξαιρετικός προπονητής είναι, και πόσο άδικο είχαν όλοι όσοι τον έκριναν λανθασμένα. Μετά την Ομόνοια, και το πέρασμα του από τον Πανιώνιο, έφτασε μια ανάσα από τον ΑΠΟΕΛ τον Μάιο το 2017. Παρ’ όλα αυτά οι γαλαζοκίτρινοι του απάντησαν τελικά αρνητικά και προχώρησαν στην πρόσληψη του Μάριο Μπέιν που αργότερα έγινε Γιώργος Δώνης, ενώ τον αντικατέστησε στην πορεία ο νυν τεχνικός της ομάδας Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Ανέβασε κατά πολύ τις μετοχές του πλέον ο Σέρβος τεχνικός, ανανέωσε μέχρι το 2020 το συμβόλαιο του με τον Ερυθρό Αστέρα και δύσκολα πλέον θα τον ξανά δούμε στην Κύπρο, τουλάχιστον στα επόμενα χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ