aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔεν το χώνευαν οι γαλαζοκίτρινοι

Δεν το χώνευαν οι γαλαζοκίτρινοι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είναι ως έναν βαθμό, ήταν αναμενόμενο ο ΑΠΟΕΛ να μην πατάει ακόμη καλά στα πόδια του, αλλά η αξία του σε σχέση με την ΤΝS είναι δέκα φορές μεγαλύτερη. Στον αγωνιστικό χώρο βέβαια δεν αρκεί μόνο αυτό για να φτάσεις στο ζητούμενο.

Η εικόνα των γαλαζοκιτρίνων στο Παρκ Χολ δεν ήταν η αναμενόμενη, κάτι που προκάλεσε ανησυχία. Το κακό είναι πως η ουαλική ομάδα δεν ήταν από αυτές που τρομάζουν και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως δεν χρειάστηκε να κάνει και πολλά για να μην χάσει.

Τα είχε κάνει όλα ο ΑΠΟΕΛ, γι’ αυτό και οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν να πιστέψουν το πώς κατάφεραν να μην κερδίσουν και να φορτωθούν με πίεση ενόψει του επαναληπτικού την ερχόμενη Τρίτη. Ήταν επόμενο να εμφανιστούν «σκασμένοι» από την απόδοσή τους, δεν χώνευαν τη λευκή ισοπαλία, το συζήτησαν μεταξύ τους και όπως λένε θα απαντήσουν στη ρεβάνς.

Η διοίκηση προσπαθεί να τους εμψυχώσει, το ίδιο και η τεχνική ηγεσία. Δεν αντιλέγει κανείς πως μόνο με «αυτοκτονία» θα μοιάζει τυχόν αποκλεισμός από την TNS. Οι Ουαλοί δεν έχουν παρά μόνο αμυδρές ελπίδες πρόκρισης, το γνωρίζουν άλλωστε και δηλώνουν πως την Τρίτη θα παίξουν χωρίς άγχος στο ΓΣΠ και ό,τι πετύχουν.

Στον ΑΠΟΕΛ, η ανάλυση των λαθών και του τι μπορεί να πήγε στραβά στο πρώτο επίσημο 90λεπτο αποτελεί προτεραιότητα. Όπως και ο τρόπος που θα διαχειριστεί αυτό το αποτέλεσμα η διοίκηση της ομάδας θα δείξει εάν θα βγει κερδισμένο το σύνολο. Πάντως, το έχει αποδείξει πολλές φορές και στο πρόσφατο παρελθόν πως ο τρόπος λειτουργίας είναι ο ενδεδειγμένος και ο ΑΠΟΕΛ… επιστρέφει. Ξέρει να διαχειρίζεται και τα μη θετικά αποτελέσματα και να βγαίνει πιο δυνατός, μέσα από αυτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ