aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔεν τηρήθηκαν οι προϋποθέσεις με Μπέλετς κι έμεινε στον άσο ο ΑΠΟΕΛ

Δεν τηρήθηκαν οι προϋποθέσεις με Μπέλετς κι έμεινε στον άσο ο ΑΠΟΕΛ

Από τους ελάχιστους παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι και πρόσφεραν σημαντικές βοήθειες στον ΑΠΟΕΛ ήταν ο Βιντ Μπέλετς. Ο Σλοβένος τερματοφύλακας, ωστόσο, αποτελεί και επίσημα παρελθόν από το απόγευμα της Πέμπτης (4/6), με τη διοίκηση των πρωτευουσιάνων να ενημερώνει ότι ο δανεισμός του από τη Σαμπντόρια έχει ολοκληρωθεί και επιστρέφει στην ιταλική ομάδα.

Ο 30χρονος κίπερ δεν αποχώρησε από τους «γαλαζοκίτρινους» λόγω αξίας ή προσφοράς, αλλά ένεκα οικονομικού. Το συμβόλαιο που διατηρεί με τη ομάδα στην οποία ανήκει προβλέπει ετήσιες απολαβές που φτάνουν στις 600.000 ευρώ, ποσό τεράστιο έως εξωπραγματικό για τα δεδομένα του ΑΠΟΕΛ. Μέχρι τώρα το μισό συμβόλαιο του το πλήρωνε η διοίκηση των πρωτευουσιάνων και το άλλο μισό ο ιταλικός σύλλογος, ενώ στο συμβόλαιό που είχε υπογράψει με τον ΑΠΟΕΛ ναι μεν υπήρχε ρήτρα αγορά περίπου 100.000 ευρώ, όμως θα έπρεπε να τηρηθούν όλες οι προϋποθέσεις, κάτι που δεν έγινε.

Το ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του και ο Νεκτάριος Πετεβίνος παρόλο που τον περασμένο Νοέμβριο όταν ρωτήθηκε σχετικά είχε δηλώσει πως θα στοιχημάτιζε ότι ο Μπέλετς θα ήταν το καλοκαίρι στην προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ. «Καμία συμφωνία δεν υφίσταται πλέον γιατί η συμφωνία με τον Μπέλετς ήταν υπό προϋποθέσεις και δεν έχουν τηρηθεί όλες. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει κάτι το γραπτό. Έχουν αλλάξει πάρα πολύ τα δεδομένα σε σχέση με τον Νοέμβριο που ρωτήθηκα και είχα πει ότι μπορώ να στοιχηματίσω ότι θα είναι το καλοκαίρι στην προετοιμασία», ήταν τα λόγια του εκπρόσωπου Τύπου της λευκωσιάτικης ομάδας.

Με αυτά και με αυτά ο Βιντ Μπέλετς είναι πλέον παρελθόν, ο Μπόι Βάτερμαν όπως όλα δείχνουν θα δει την πόρτα εξόδου του προπονητικού κέντρου «Αρχάγγελος» αφού δεν αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε για καταβολή των δεδουλευμένων έως τις 15 Μαρτίου, και έτσι ο ΑΠΟΕΛ έμεινε στον άσο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ