aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔεν θυμίζει ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια η προπώληση των εισιτηρίων

Δεν θυμίζει ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια η προπώληση των εισιτηρίων

Μέχρι χθες μόλις 150 εισιτήρια είχε προπωλήσει ο ΑΠΟΕΛ ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια. Καταθλιπτικός αριθμός, ο οποίος προφανώς θέτει άπαντες προ των ευθυνών τους.

Παρά το γεγονός πως η αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων της Λευκωσίας δεν ανταποκρίνεται έως τώρα στις προσδοκίες, ιδιαίτερα των πρασίνων, πάντοτε η μεταξύ τους «μάχη» προσέλκυε αρκετές χιλιάδες κόσμο στις κερκίδες.

Στο προηγούμενο εντός έδρας ματς του ΑΠΟΕΛ, δηλαδή απέναντι στην ΑΕΛ, από τους 7.650 κατόχους διαρκείας, στο ΓΣΠ είχαν βρεθεί μόλις 4.000. Και μιλάμε για έναν αγώνα κατά τον οποίο οι γαλαζοκίτρινοι μετρούσαν δυνάμεις με την πρωτοπόρο και αήττητη ΑΕΛ, έχοντας παραλλήλως νέο προπονητή στην άκρη του πάγκου.

Στο παιχνίδι με την Ομόνοια, η εικόνα στις κερκίδες δεν θα θυμίζει σε καμία περίπτωση ντέρμπι μεταξύ των «αιωνίων» αντιπάλων. Όπως έχουν σήμερα τα δεδομένα είναι ζήτημα εάν θα υπάρχουν 5.000 στις εξέδρες του σταδίου της πρωτεύουσας, αριθμός που προφανώς θέτει πάρα πολλά ερωτηματικά κι όσον αφορά στο κεφάλαιο «κάρτα φιλάθλου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ