aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔεν θα το χωνέψουν... Ποτέ!

Δεν θα το χωνέψουν… Ποτέ!

Ο Μίκαελ Ποτέ μπορεί να αγωνίστηκε μόνο για μια σεζόν στην Ομόνοια, ωστόσο αγαπήθηκε λόγω της προσφοράς του και της πολύ καλής σχέσης του με τον κόσμο των πρασίνων. Ας μην ξεχνάμε ότι σκόραρε 17 γκολ με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Η επισημοποίηση της συμφωνίας του επιθετικού από την Μπενίν με τον ΑΠΟΕΛ αναμφίβολα δεν χωνεύεται με τίποτα από τους φίλους της Ομόνοιας. Αρκεί μόνο μια επίσκεψη στη σελίδα του Ποτέ στο Facebook, ή σε διάφορες σελίδες και κάποια οπαδικά γκρουπ για να καταλάβει κανείς ότι οι οπαδοί των πρασίνων εκφράστηκαν έντονα γι’ αυτή του τη απόφαση. Και μιλάμε για αντιδράσεις και σχόλια που ούτε κατά διάνοια δεν μπορούμε να μεταφέρουμε μέσω της ιστοσελίδας μας.

O Ποτέ, τη σεζόν 2014-15 αντέδρασε μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης για το γεγονός ότι δέχθηκε λεκτική ρατσιστική επίθεση από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ σε ντέρμπι «αιωνίων», με τους φίλους της Ομόνοιας να βρίσκουν το εν λόγω δημοσίευμα και να αποδοκιμάζουν άγρια τον νυν, πλέον, επιθετικό των γαλαζοκιτρίνων.

Έτσι, μετά τους Μαλέκκο, Αλωνεύτη, Εφραίμ και κάποιους άλλους σε μικρότερο βαθμό, μπήκε και ο επιθετικός από τον Μπενίν στο… κάδρο των ανεπιθύμητων για τους οπαδούς του «τριφυλλιού» με τη διοίκηση να εύχεται από τώρα πως στο πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι, οι φίλοι της Ομόνοιας δεν θα προβούν σε ενέργειες που θα τιμωρήσουν το σωματείο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ