aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος»

«Δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος»

Ανάκριση στον Ρομπέρτο Λάγο έκαναν οι συμπατριώτες του σε εκτενή συνέντευξή του στο Radio Marca, η οποία μεταφράστηκε από την ιστοσελίδα bala.com.cy! Ο Ισπανός αμυντικός μίλησε για τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, το παιχνίδι στο Μπερναμπέου και πολλά άλλα.

Στην αρχή ο Ισπανός αμυντικός αναφέρθηκε στην κλήρωση: «Γνωρίζαμε ότι θα έχουμε δύο πολύ δυνατές ομάδες, αφού ήμασταν στο τέταρτο γκρουπ, και πιθανότατα μία τρίτη ισχυρή από το τρίτο γκρουπ. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα παλέψουμε, θέλουμε να απολαύσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ, για την ομάδα είναι τρομερό το γεγονός ότι είμαστε στους ομίλους, παλέψαμε γι’ αυτό. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα δούμε τι θα γίνει», απάντησε ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρεμιέρα κόντρα στη Ρεάλ στη Μαδρίτη: «Δεν έχω κερδίσει ποτέ στο Μπερναμπέου. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος. Γνωρίζουμε ότι ιστορικά είμαστε η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Θα παλέψουμε. Και πέρυσι αποκλείσαμε την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αξίζουμε τον σεβασμό». Και συνέχισε προσθέτοντας: «Είμαστε επαγγελματίες, θα παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, παίζουμε συνεχόμενα χρόνια στην Ευρώπη, πέρυσι ήμασταν στο Γιουρόπα Λιγκ, αποκλείσαμε την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Σίγουρα δεν είμαστε το φαβορί του ομίλου, αλλά δεν είμαστε εύκολος αντίπαλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ