aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔεν θα αλλάξει σήμερα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Δεν θα αλλάξει σήμερα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Για όσους θυμούνται την παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, έχοντας μεγάλες επιτυχίες, με αποκορύφωμα την παρουσία στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, γνωρίζουν πως πάντα ήταν «δύσκολος» στην απόφασή του για μετεγγραφές. Δεν θα αλλάξει σήμερα, στον Παναθηναϊκό, τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα μετεγγραφικά ζητήματα. Δείχνει υπομονή που… σπάει κόκαλα. Αυτός είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και έτσι λειτουργούσε, λειτουργεί και θα λειτουργεί για τις αποφάσεις στο κεφάλαιο μετεγγραφές. Το ψάχνει ξανά και ξανά, θέλει να είναι όσο το δυνατό σίγουρος για τις επιλογές του. Όχι κατ’ ανάγκην ότι θα πετύχουν όλες, όμως θέλει να περιορίσει το ρίσκο.

Χθες, η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση αναφορικά με τις μετεγγραφές, τονίζοντας πως έχει «απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς» και «θα εκπληρώσει τις επιλογές του ανεξάρτητα από το κόστος»! Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Για την περαιτέρω αποφυγή δημοσιευμάτων, που προκαλούν αναστάτωση στην ομάδα και τον κόσμο, η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να διευκρινίσει τα εξής: Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις επιλογές του προπονητή και είμαστε διατεθειμένοι να τις εκπληρώσουμε ανεξάρτητα από το οποιοδήποτε οικονομικό κόστος».

Τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ως ένα βαθμό τον… ακολουθούν κι άλλοι που έχουν θέσεις σε ομάδες και χειρίζονται μετεγγραφικά θέματα. Δεν ήταν λίγοι στην Ομόνοια που παρομοίαζαν τους Μπεργκ, Λάρκου, Ταραπουλούζη, με τον Σέρβο τεχνικό. Γιατί δεν έπαιρναν αποφάσεις εύκολα για μετεγγραφές. Κάτι που επιβεβαιώνεται ως ένα βαθμό και φέτος, κι ας έχει χωρίσει η πιο πάνω τριάδα.

Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο στο χειρισμό ενός σημαντικού κεφαλαίου, όπως αυτό των μετεγγραφών που κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πορεία μιας ομάδας, αφού το αποτέλεσμα θα κρίνει και το δικό τους μέλλον. Άρα και ο Γιοβάνοβιτς και ο κάθε Γιοβάνοβιτς σκέφτεται και το καλό της ομάδας που είναι συνυφασμένο με το δικό του καλό. Η υπομονή είναι το βασικό συστατικό για όσους είναι δίπλα στον Σέρβο τεχνικό και τη δεδομένη στιγμή και για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ