aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔεν προχωρά του Κόντε, άνοιξε (διάπλατα) ο δρόμος για ΑΠΟΕΛ

Δεν προχωρά του Κόντε, άνοιξε (διάπλατα) ο δρόμος για ΑΠΟΕΛ

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της οπαδικής ιστοσελίδας paokvoice.com o ΠΑΟΚ παράτησε τις προσπάθειες απόκτησης του Πέδρο Κόντε από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Ισπανός επιθετικός προέβαλε υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις και ως εκ τούτου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ξέγραψαν την περίπτωση του και μάλιστα συμφώνησε με τον Βραζιλιάνο Λέο Ζαμπά.

Η εξέλιξη αυτή ευνοεί τον ΑΠΟΕΛ που έχει πρώτο στη λίστα του τον επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γαλαζοκίτρινοι, όπως ανέφεραν κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας τα ελλαδικά ΜΜΕ κατέθεσαν δελεαστική προσφορά στον Κόντε, η οποία σαφώς και απέχει κατά πάρα πολύ από τα 900 χιλιάρικα ετησίως που αξίωσε από τον ΠΑΟΚ ο ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τα βρόντηξε και έφυγε λόγω κλοπής ο πρώην Ομονοιάτης

Αναλυτικά το δημοσίευμα του paokvoice.com 

«Ο ΠΑΟΚ καθώς περίμενε τον Τεεμού Πούκι και ο Φιλανδός δεν απαντούσε, στράφηκε στην λύση Πέδρο Κόντε από τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά η υπόθεση δεν προχωράει.

Ο λόγος είναι το γεγονός ότι ο Ισπανός που φέτος σε όλες τις διοργανώσεις με τον ΠΑΣ είχε 21 γκολ ανέβασε υπερβολικά πολύ τις απαιτήσεις του με το ποσό να φτάνει τις 900 χιλιάδες ευρώ κάτι που κάνει τον ΠΑΟΚ να σταματήσει οποιαδήποτε διαπραγμάτευση μαζί του.

Στον δικέφαλο θεωρούν ότι αυτό το ποσό είναι πέρα από κάθε λογική, αφού ο Κόντε στα 29 του χρόνια έκανε μόνο μια καλή χρονιά μην ομάδα των Ιωαννίνων και κυρίως αγωνίστηκε σε ομάδες Α και Β Ισπανίας και πως με αυτά τα χρήματα μπορεί να έρθει καλύτερος του.

Στο PAOKVoice σας είχαμε ενημερώσει από τις 9 Ιουνίου ότι δεν υπάρχει θέμα ΠΑΟΚ-Πέδρο Κόντε, αφού οι «ασπρόμαυροι» εξ αρχής δεν ήθελαν να ασχοληθούν με τον Ισπανό που δεν ήταν ποτέ στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ