aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔεν πίστευε στα μάτια του ο Μοράις!

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Μοράις!

Η αλήθεια είναι πως τέτοιο σκηνικό δεν βλέπουμε συχνά σε παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ. Μα να γίνεται αλλαγή ο Νούνο Μοράις; Εξαιρετικά σπάνιο! Και αν γίνει μία στο τόσο θα αφορά σε παιχνίδι που οι γαλαζοκίτρινοι θα «καθαρίσεουν» νωρίς-νωρίς και ο αρχηγός θα αποσυρθεί στον πάγκο για να πάρει ανάσες. Όπως για παράδειγμα στο φετινό 4-0 απέναντι στην Πάφος FC, όταν πέρασε εκτός στο 72ο λεπτό. Από τότε, δεν έγινε ποτέ αλλαγή σε παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ.

Σήμερα, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και ενώ το σκορ ήταν στο 0-0, ο Γιώργος Δώνης τόλμησε και στο 68ο λεπτό απέσυρε τον Πορτογάλο μέσο από το γήπεδο. Όλα τα λεφτά, όμως, ήταν η αντίδραση του ποδοσφαιριστή του μόλις είδε τον φωτεινό πίνακα του τέταρτο διαιτητή. Τον έβλεπε, τον ξαναέβλεπε και δεν πίστευε στα μάτια πως ήταν δυνατόν να περάσει αυτός εκτός γηπέδου. Πάντως, ο Μοράις δεν προχώρησε σε κάτι ακραίο, απλά έδωσε το περιβραχιόνιο στον Αλωνεύτη και κάθησε στον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ