aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔεν πέφτει κάτω από τις 600.000 ευρώ

Δεν πέφτει κάτω από τις 600.000 ευρώ

TOY ANΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Εννοείται ότι το μεγαλύτερο ποσό από τα χρήματα που είναι διαθέσιμα για τις μετεγγραφές θα δοθεί στον επιθετικό, αφού στον ΑΠΟΕΛ κρίνουν ότι εκεί απαιτείται μια «ισχυρή» κίνηση. Με έναν παίκτη επιπέδου, ικανό να διευρύνει σε σημαντικό βαθμό την ισχύ στη γραμμή κρούσης, δημιουργώντας ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων του συλλόγου.

Στιλ, δηλαδή, Αΐλτον Αλμέιδα. Και ήταν επόμενο μετά από κάποιες αρνητικές απαντήσεις, οι γαλαζοκίτρινοι να βολιδοσκοπήσουν μέχρι και τις προθέσεις του πρώην στράικερ της ομάδας,  ο οποίος αγωνίζεται στην Αλ Χιλάλ. Το κασέ του, όμως, είναι ιδιαίτερα ψηλό. Σύμφωνα με πληροφορίες μας αγγίζει τις 600.000 ευρώ, ένα ποσό που είναι απαγορευτικό για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Βραζιλιάνος, μάλιστα, δεν πέφτει κάτω από το εν λόγω ποσό, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η πόρτα των πρωταθλητών ασφαλώς δεν έκλεισε και εδώ που τα λέμε δεν πρόκειται να κλείσει ποτέ για τον Βραζιλιάνο, γιατί η καψούρα για την επιστροφή του είναι τεράστια. Πάντοτε θα βρίσκεται στα υπόψη και εάν οι οικονομικές συνθήκες το επιτρέψουν ή ο Αΐλτον ρίξει το κασέ του, ίσως μια μέρα ξαναντυθεί στα γαλαζοκίτρινα.

Οι Τόζα Σάπουριτς και Τόμας Κρίστιανσεν εδώ και καιρό έχουν ενεργοποιήσει τον κύκλο των επαφών τους, αλλά πολλές από τις τελικές επιλογές είτε τους γύρισαν την πλάτη είτε το βαλάντιο δεν αρκούσε.  Από την Παρασκευή στη σχετική λίστα προστέθηκαν νέοι επιθετικοί, οπότε το «τρέξιμο» για την πλήρωση μιας σημαντικής μετεγγραφικής εκκρεμότητας συνεχίζεται!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ