aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔεν πάει πουθενά, μένει Λευκωσία

Δεν πάει πουθενά, μένει Λευκωσία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Τους επόμενους έξι αγώνες ο ΑΠΟΕΛ δεν θα χρειαστεί να μετακινηθεί από τη Λευκωσία, κάτι που του δίνει το δικαίωμα να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα, αφού από τα έξι αυτά παιχνίδια τα πέντε θα τα δώσει στο ΓΣΠ! Αρχής γενομένης με τον αγώνα της 18ης αγωνιστικής με τον Άρη και εν συνεχεία τη 19η με την Αλκή. Δύο παιχνίδια, στα οποία θα κληθεί να εκτίσει και την ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που του επιβλήθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή.

Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει στο Μακάρειο, ως φιλοξενούμενος τη Δόξα (20η αγωνιστική) και ακολούθως θα υποδεχτεί την ΑΕΛ στον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Στις 20 Ιανουαρίου και στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής θα δώσει νέο ντέρμπι, αυτή τη φορά με την ΑΕΚ και στις 24 του Γενάρη το ντέρμπι με τον Απόλλωνα και πάλι στο ΓΣΠ.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα «υποχρεωθούν» να μετακινηθούν στις 30 Ιανουαρίου, για να ταξιδέψουν στη Λεμεσό, όπου θα δώσουν τον αγώνα του δεύτερου γύρου με τον Απόλλωνα, μια βδομάδα μετά τον εξ αναβολής αγώνα του πρώτου γύρου!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

18η Άρη

19η Αλκή

20η Δόξα*

2η ΑΕΛ

21η ΑΕΚ

9η Απόλλων

22η Απόλλων*

*Εκτός έδρας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ