aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔεν «μασάει» πουθενά ο ΑΠΟΕΛ! (photos)

Δεν «μασάει» πουθενά ο ΑΠΟΕΛ! (photos)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 13o λεπτό και αντιμετώπιζε τον πολύ φορμαρισμένο Εθνικό Άχνας, των οκτώ αήττητων αγώνων στο Δασάκι της Άχνας; Ο ΑΠΟΕΛ απέδειξε ξανά πως δεν «μασάει» πουθενά, έφτασε σε άλλη μια επιτυχία και καμαρώνει πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας με 55 βαθμούς.

Μάλιστα, η σημερινή είναι η όγδοη σερί επιτυχία των γαλαζοκιτρίνων (6 πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο), ενώ το τελικό 2-3 κόντρα στον Εθνικό δείχνει πιο δύσκολο από ότι στα αλήθεια ήταν. Το σκορ, όπως προαναφέραμε, άνοιξε στο 13′ ο Χατζηβασίλης με δυνατό σουτ πλάγια στην περιοχή, ενώ δέκα λεπτά αργότερα στο 23′ ο Ντε Καμάργκο με κοντινή προβολή ισοφάρισε σε 1-1.

Ο ΑΠΟΕΛ έφερε… τούμπα τον αγώνα στο 39′ με σουτ του Αστιθ εντός περιοχής, ενώ το τρίποντο πήρε τον δρόμο για τη Λευκωσία όταν στο 78′ ο Γιαννιώτας πήρε την ασίστ του Αλωνεύτη και από κοντά σημείωσε το 1-3. Το τελικό 2-3 πέτυχε στο 90’+5 ο Πινσέλι από τα 11 βήματα, ενώ στο 83′ ο Μπογκατίνοφ είπε «όχι» στην εκτέλεση πέναλτι του Μπερτόλιο.

Εθνικός Άχνας (Βάλντας Ιβανάουσκας): Μπογκατίνοφ, Κυπριανού, Στόιτεσφ, Κρατσούνοφ, Φιλίποφ, Πινσέλι, Ενέσκου, Ιλουρίντζε (60′ Παπαγεωργίου), Κιπιάνι, Χατζηβασίλης, Ζελάγια.

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Αρτυματάς, Αστίθ, Μερκής, Ιωάννου, Βινίσιους, Μοράις, Γιαννιώτας (90’+2 Παπαφώτης), Αλωνεύτης (85′ Λάγο), Εφραίμ (70′ Μπερτόλιο), Ντε Καμάργκο.

Σκόρερ: Χατζηβασίλης 13′, Πινσέλσι 90’+5 / Ντε Καμάργκο 23′, Αστίθ 39′, Γιαννιώτας 78′

Κίτρινες: Ζελάγια, Χατζηβασίλης, Κυπριανού, Κρατσούνοφ (8η) / Γιαννιώτας

Αποβολές: –

Γήπεδο: Δασάκι

Διαιτητής: Νικολαΐδης Χρίστος

Α’ Βοηθός: Χαραλάμπους Χαράλαμπος

Β’ Βοηθός: Λαζάρου Ιωάννης

4ος: Νικολάου Γιώργος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Παπαβαρνάβα Μιχάλης

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ