aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Δεν λογάριασε τα λεφτά, συμφώνησε για 10.000 τον χρόνο»

«Δεν λογάριασε τα λεφτά, συμφώνησε για 10.000 τον χρόνο»

Μιλώντας στον ACTIVE 107.4 & 102.5 και στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ», ο Γιώργος Κοσμά αναφέρθηκε στην περίοδο που ο Δημήτρης Θεοδώρου μετακινήθηκε από την Ομόνοια Αραδίππου στο Παραλίμνι.

Όπως είπε, το πιο σημαντικό κομμάτι ήταν πως ο νεαρός δεν νοιάστηκε τότε για τα λεφτά, αλλά ήθελε να πάρει μια ευκαιρία να παίξει στην Α’ Κατηγορία.

Διαβάστε επίσης: Κοσμά: «Έβαλα τον Θεοδώρου στην πρώτη ομάδα από 16,5 χρόνων»

Ο προπονητής που πήρε το σημερινό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, θυμάται: «Όταν φτάσαμε πολύ κοντά στο να υπογράψουμε του είπα “Δημήτρη αυτά είναι τα λεφτά και είναι όλα στα χαρτιά. Αν παίξεις καλύτερα και αξίζεις παραπάνω θα σκίσουμε τα συμβόλαια και θα κάνουμε αλλά”.

Διαβάστε επίσης: Κοσμά για Θεοδώρου: «Το πιο δύσκολο ήταν να πείσω τον Τσόκκο, πλήρωσε η οικογένειά του με δόσεις»

Η απάντηση που πήρα ήταν: “Κόουτς ό,τι μου πεις θα κάνω”. Για την ιστορία, αυτό είναι κάτι που λέγεται για πρώτη φορά δημόσια, ο μισθός του στην Ένωση ήταν μόλις 10 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο. Δεν λογάριασε τα λεφτά και μπράβο του. Ήθελε την ευκαιρία να αποδείξει πως άξιζε να παίζει στο πιο ψηλό επίπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ