aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔεν κρύφτηκε ο Μπέζιακ, απάντησε για τους 30.000 Αζέρους!

Δεν κρύφτηκε ο Μπέζιακ, απάντησε για τους 30.000 Αζέρους!

Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου του Τομάς Ντολ για το αυριανό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με την Καραμπάχ στο Μπακού, παρών από πλευράς παικτών του ΑΠΟΕΛ ήταν ο Ρομάν Μπέζιακ, ο οποίος δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις.

«Θέλουμε να επαναλάβουμε την προ δύο μηνών εμφάνιση στο Μπακού και να πάρουμε βαθμούς. Να δουλέψουμε σκληρά και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», είπε αρχικά

Ο διεθνής Σλοβένος επιθετικός ξεκαθάρισε ακολούθως μετά από σχετική ερώτηση πως δεν τον φοβίζει η αντίπαλος. «Πρέπει να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι, να έχουμε ομαδικότητα και πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα», επισήμανε.

Διαβάστε επίσης: Ντολ: «Να είστε σίγουροι ότι μετά τον αγώνα θα χαμογελώ»

Για το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ έχασε από την Ντουντελάνζ ενώ η Καραμπάχ την κέρδισε εύκολα, είπε:  «Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν. Είναι πλέον ιστορία, όλοι οι αγώνες ξεκινάνε από το 0-0».

Κληθείς να σχολιάσει πως προπωλήθηκαν 30.000 εισιτήρια, οπότε οι οπαδοί της Καραμπάχ θα είναι παθιασμένοι απόψε, θέλοντας… εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ, ανέφερε: «Αυτό είναι θέμα που έχει να κάμει με τους ίδιους. Παίξαμε εδώ ξανά πριν από δύο μήνες. Είναι πολύ καλό πάντως για κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει σε γεμάτα στάδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ