aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Δεν φταίμε εμείς αν ο Γιαννιώτας παίζει αιώνια δανεικός»

«Δεν φταίμε εμείς αν ο Γιαννιώτας παίζει αιώνια δανεικός»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας, κλήθηκε να σχολιάσει την ήττα της ομάδας του από τον ΑΠΟΕΛ και πλην των συγχαρητηρίων στους γαλαζοκίτρινους, προέβη σε παράπονα στη κάμερα της Cytavision σχετικά την συμπεριφορά του Γιάννη Γιαννιώτα και «τις άσεμνες χειρονομίες προς τους οπαδούς της ομάδας του», όπως υποστήριξε.

«Είναι ένας παίκτης που φορά την φανέλα των πρωταθλητών και της Εθνικής Ελλάδας. Θα θέλαμε να του επιστήσουμε την προσοχή ότι το μεσαίο δάκτυλο παρατεταμένο είναι παράπτωμα. Τα χέρια σου όταν τα έχεις στα γεννητικά σου όργανα και δείχνεις τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας είναι παράπτωμα. Το να απαντάς πίσω με σουφρωμένα χείλη λες και βγάζεις σέλφι είναι παράπτωμα», είπε αρχικά.

«Δεν του φταίμε εμείς αν είναι αιώνια δανεικός ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής και τα βγάζει στους οπαδούς μας γι’ αυτό καλά θα κάνει να τιμά την ομάδα που παίζει για να μην ξεσηκώνει και αντιδράσεις από τους αντιπάλους. Συγχαρητήρια ξανά στο ΑΠΟΕΛ για τη νίκη του», πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ