aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Δεν φεύγω από τον ΑΠΟΕΛ. Το 90% των παικτών έχουν πρόβλημα με την προφορά του...

«Δεν φεύγω από τον ΑΠΟΕΛ. Το 90% των παικτών έχουν πρόβλημα με την προφορά του Μακάρθι»

Ξεκάθαρος ήταν ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Μπεν Σαχάρ σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «sport5.co.il», μέσω των οποίων ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από τους γαλαζοκίτρινους, ενώ σχολίασε και την παρουσία του Μικ Μακάρθι στον Αρχάγγελο.

Για την εμπειρία του στην ομάδα της πρωτεύουσας: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι ένα μεγάλο κλαμπ που παλεύει πάντα για το Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ. Φέτος δεν καταφέραμε να μπούμε στους ομίλους και τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενα. Είμαι όμως ένας άνθρωπος που δεν τα βάζει κάτω. Θέλω να μείνω στον ΑΠΟΕΛ. Δεν ξέρω πως θα έχει η επόμενη μέρα αλλά θέλω να μείνω. Έχω δύο χρόνια συμβόλαιο. Δεν είχα τον χρόνο να δείξω τις ικανότητες μου. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου στην ομάδα. Σκέφτομαι μόνο τον ΑΠΟΕΛ τώρα. Δεν είχα καλή προετοιμασία και αυτό με επηρέασε».

Για το γεγονός πως ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει παίκτες για να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή, απάντησε: «Ο προπονητής μας ψάχνει για επιθετικούς αλλά είναι δύσκολο να βρούμε το πρόβλημα στην επίθεση γιατί δύσκολα βρίσκουμε προϋποθέσεις. Δεν μπορώ να πάρω την μπάλα από το κέντρο, πρέπει να με τροφοδοτούν. Πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα σαν ομάδα. Υπάρχει πίεση στην ομάδα, αν δεν κερδίζεις είναι… χάος. Πρέπει όμως να ανταπεξέλθουμε στην πίεση».

Για τον Μακάρθι, σχολίασε: «Είναι δύσκολο να καταλάβεις την προφορά του. Το 90% των παικτών έχουν πρόβλημα μ’ αυτό. Είναι όμως πολύ έμπειρος και καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο. Είναι ένας καλός προπονητής και θέλω να μάθω από αυτόν. Όταν αλλάζεις 16 παίκτες το καλοκαίρι είναι δύσκολο να υπάρχει σύνδεση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ