aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔεν έρχεται ο Έρικ Χόφτουν για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ

Δεν έρχεται ο Έρικ Χόφτουν για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ

Δεν θα μετακινηθεί στον ΑΠΟΕΛ και στο πλευρό του Κόρε Ίνγκεμπργκτσεν, ο Έρικ Χόφτουν. Ο Νορβηγός προπονητής των γαλαζοκιτρίνων σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ της χώρας του, τόνισε πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο μετακίνησης του 50χρονου στην ομάδα της πρωτεύουσας. Μάλιστα, ανέφερε πως «αυτό είναι αδύνατον για την ώρα».

Υπενθυμίζουμε πως προ ημερών έγινε γνωστή η κάθοδος του Χοφρούν στο νησί μας, ωστόσο ο ίδιος ο Ίνγκεμπργκτσεν βάζει τέλος σε αυτά τα σενάρια. Πριν από την συμφωνία του Νορβηγού τεχνικού με τον ΑΠΟΕΛ, το Δ.Σ. των πρωτευουσιάνων τόνιζε πως ο Λούκας Χατζηλούκας θα είναι βοηθός προπονητής στο νέο τεχνικό επιτελείο μετά την φυγή του Τόμας Ντολ.

Πιθανότητα να είναι αυτός ο λόγος που η μετακίνηση του Χόφτουν δεν θα γίνει εφικτή, ενώ ο Ίνγκεμπργκτσεν γνώριζε από τις αρχικές επαφές με τον ΑΠΟΕΛ πως ο Κύπριος τεχνικός θα είναι στο τεχνικό επιτελείο, γεγονός που τον βρήκε σύμφωνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ