aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Δεν είναι οι οπαδοί μας που έβγαλαν μάτια άλλων οπαδών και κοριτσιών»

«Δεν είναι οι οπαδοί μας που έβγαλαν μάτια άλλων οπαδών και κοριτσιών»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου, σε δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, αναφέρθηκε στην επιτυχία της ομάδας του, ενώ απάντησε στις κατηγορίες που εκφράστηκαν από τον συνάδελφό του στους γαλαζοκίτρινους Νεκτάριο Πετεβίνο (διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ).

«Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση, πετύχαμε τη νίκη με καθαρό αποτέλεσμα. Δεν πανηγυρίζουμε, δεν έχουμε πετύχει κάτι. Όταν είσαι ο Απόλλωνας πρέπει να σε φοβούνται όλοι και να τους κερδίζεις όλους», είπε αρχικά και ακολούθως απάντησε στα όσα υποστήριξε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ.

«Όταν κερδίζεις 2-0 τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση. Για μία κακή πράξη εκτός γηπέδου δεν μπορείς να επιρρίπτεις ευθύνη, πέραν σ’ αυτούς οι οποίοι έπρεπε να έχουν τον έλεγχο. Η πληροφόρηση που έχουμε είναι ότι είναι εκτός γηπέδου που εκτοξεύθηκε η φωτοβολίδα με πιστόλι», πρόσθεσε σχετικά με τα παράπονα για τα ball boys.

Ακολούθως, ο Κωνσταντίνου είπε: «Είναι θέμα της πολιτείας, της αστυνομίας, του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης. Από την κερκίδα του Απόλλωνα δεν έχει φύγει οτιδήποτε προς την ανατολική. Σίγουρα είναι καταδικαστέο όμως επειδή άκουσα χαρακτηρισμούς για απόπειρες δολοφονίας, στον ΑΠΟΕΛ να μην ξεχνούν το παρελθόν, γιατί δεν είναι οι οπαδοί μας που έβγαλαν μάτια άλλων οπαδών και κοριτσιών στα γήπεδα με την Νέα Σαλαμίνα».

Και κατέληξε: «Το να προσπαθούμε να δυναμιτίσουμε το κλίμα, όπως έκανε ο συνάδελφος το θεωρώ απαράδεκτο. Σαφέστατα είναι καταδικαστέα η πράξη, σαφέστατα δεν επικροτεί κανείς τέτοια φαινόμενα και ευτυχώς που δεν τραυματίστηκαν τα παιδιά του ΑΠΟΕΛ πιο σοβαρά. Από την στιγμή που έγινε εκτός γηπέδου το συμβάν θα το ψάξει η αστυνομία, υπάρχει κλειστό κύκλωμα και αυτοί που το έκαναν θα συλληφθούν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ