aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔεν είναι αρνητικός για ΑΠΟΕΛ ο Ουζουνίδης!

Δεν είναι αρνητικός για ΑΠΟΕΛ ο Ουζουνίδης!

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Την… πόρτα του Μαρίνου Ουζουνίδη κτύπησε ο ΑΠΟΕΛ, ώστε να διερευνήσει κατά πόσο ο Ελλαδίτης προπονητής είναι διαθέσιμος να επιστρέψει στον «Αρχάγγελο». Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy ο 51χρονος τεχνικός δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ μετά από 12 χρόνια, καθώς θήτευσε στους γαλαζοκίτρινους από το 2006 έως το 2008.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ το τελευταίο διήμερο εξετάζει όλα τα δεδομένα, με στόχο να λάβει τις αποφάσεις που θα λειτουργήσουν ως αφύπνιση της ομάδας σε μία κρίσιμη καμπή της σεζόν. Δεν είναι η πρώτη φορά που η οι γαλαζοκίτρινοι προσέγγισαν τα τελευταία χρόνια τον Ουζουνίδη, εντούτοις τις προηγούμενες φορές ο Ελλαδίτης, που είναι άνεργος μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ Αθηνών, δεν έβλεπε με θετικό μάτι πιθανή επιστροφή του στην Κύπρο.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Προβληματισμός και απόδοση ευθυνών

Τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν διαφοροποιηθεί, ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής είναι θετικός και επομένως βρίσκεται πρώτος στη λίστα των υποψηφίων για τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, εφόσον η διοίκηση Πετρίδη λάβει οριστικά την απόφαση αποδέσμευσής του Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν. Κάτι τέτοιο, τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (10/2) δεν έχει αποφασιστεί, όμως το γεγονός πως ο ΑΠΟΕΛ προετοιμάζει το έδαφος για την επόμενη ημέρα μαρτυρά πως κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Διαβάστε επίσης: Διάψευση Πετεβίνου για Σόουζα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ