aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Δεν έγιναν οι δηλώσεις, δεν είναι βλάκας ο Πέδρο»

«Δεν έγιναν οι δηλώσεις, δεν είναι βλάκας ο Πέδρο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Active και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» για τις δηλώσεις του Ζοάο Πέδρο στον Τύπο της Πορτογαλίας, αναφέροντας πως οι δηλώσεις αυτές δεν έγιναν ποτέ. Ο Ζοάο Πέδρο και ο Απόλλων απολογήθηκαν προηγουμένως στον ΑΠΟΕΛ για το θέμα που προέκυψε.

Ενοχλημένοι στον ΑΠΟΕΛ με τις δηλώσεις του Πέδρο

Οι δηλώσεις του Φανούριου Κωνσταντίνου:

«Όπως έχουν μεταφερθεί και διαβαστεί οι δηλώσεις του Ζοάο Πέδρο, και συγκεκριμένα από τον ΑΠΟΕΛ, σίγουρα θα αισθάνονται και προσβεβλημένοι με τα όσα έχουν διαβάσει. Οι δηλώσεις αυτές ουδέποτε έγιναν με την μορφή που αποτυπώθηκαν γραπτώς και αναδημοσιεύθηκαν στην Κύπρο. Κανείς σώφρων και επαγγελματίας άνθρωπος δεν θίγει τον τόπο εργασίας του, ο Ζοάο Πέδρο βρίσκεται τρία χρόνια στην Κύπρο και δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα.

«Δεν έγιναν οι δηλώσεις, δεν είναι βλάκας ο Πέδρο»

Ζούμε στην εποχή του διαδικτύου και ανά πάσα στιγμή αυτά που λέει ένα δημόσιο πρόσωπο αναπαράγονται σε χρόνο ρεκόρ και το γνωρίζει ο οποιοσδήποτε αυτό. Είμαι σίγουρος ότι ο Πέδρο δεν έκανε ποτέ αυτές τις δηλώσεις. Να θίξει τον ΑΠΟΕΛ, στον οποίο απολογηθήκαμε, αλλά και το κύρος του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Πέδρο για ΑΠΟΕΛ: «Απολογούμαι…»

Υπάρχει ένα πρωτόκολλο στον Απόλλωνα, όλες οι συνεντεύξεις που αφορούν τον Τύπο του εξωτερικού να αποστέλλονται στο email μου και στη συνέχεια σε μεταφραστή για να δημοσιεύεται το πραγματικό τους νόημα. Λόγω των εορτών δεν κατέστη δυνατό αυτό και αλίμονο αν αφήναμε διαστρεβλωμένες δηλώσεις να δουν το φως της δημοσιότητας.

Πέδρο: «O ΑΠΟΕΛ ελέγχει κάποια παιχνίδια…»

Έχουμε επικοινωνία με την εφημερίδα στην Πορτογαλία, θα μιλήσει με τον συντάκτη και θα μας δώσει την απάντηση της. Για εμάς το θέμα θεωρείται λήξαν, ήταν θέμα διαστρέβλωσης δηλώσεων του ποδοσφαιριστή. Δεν είναι σε μία απομονωμένη χώρα που έκανε τις δηλώσεις ο Πέδρο, θα ήταν φυσιολογικό ότι θα γίνονταν γνωστές οι δηλώσεις του, δεν είναι βλάκας ο ποδοσφαιριστής και δεν έκανε τις δηλώσεις αυτές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ