aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Δεν έχει αποφασίσει ακόμα ο Οφόρι»

«Δεν έχει αποφασίσει ακόμα ο Οφόρι»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον Active και την εκπομπή «Passing Game» για το θέμα της απόκτησης του Εμπενέζερ Οφόρι, όπως επίσης και για το μετεγγραφικό πλάνο της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ψάχνουμε για άλλη λύση με Οφόρι…»

Για το αν θα γίνει η προσθήκη του Οφόρι είπε: «Ποτέ δεν είχε καθοριστεί πως θα  έρθει ο ποδοσφαιριστής στην Κύπρο, γιατί δεν είχαμε μέχρι τώρα μία τελεσίδικη απάντηση. Πέραν από το θέμα της οικονομικής συμφωνίας, υπάρχει και το θέμα να κάνει μία επιλογή ο ποδοσφαιριστής για το που να συνεχίσει την καριέρα του, το οποίο δεν έχει γίνει ακόμη. Δεν ξεκαθάρισε ακόμα το αν θα αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής. Έχει δοθεί προτεραιότητα στον Οφόρι και μέχρι την Κυριακή αναμένουμε να ξεκαθαρίσει το θέμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια ανάσα από το deal με Οφόρι ο ΑΠΟΕΛ!

Για το πώς θα συνεχίσει το μετεγγραφικό πλάνο του ΑΠΟΕΛ σχολίασε: «Κάναμε τις μετεγγραφές για να καλύψουμε τα κενά που υπήρχαν (Πολιακόφ, Ντελατόρε, Ενσούε), οπόταν δεν υπάρχει θέμα χρόνου για την πραγματοποίηση της τέταρτης μετεγγραφής. Υπάρχει ακόμα και πιθανότητα να μην γίνει η τέταρτη μετεγγραφή. Αν γίνει όμως προσθήκη θα γίνει στη θέση του κέντρου που αγωνίζεται ο Οφόρι. Δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες η περίπτωση να επανεγγραφεί ο Βάτερμαν στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ