aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔεν χάνει τις ελπίδες του ο Δώνης

Δεν χάνει τις ελπίδες του ο Δώνης

Μία που γράφαμε σε αυτήν εδώ την στήλη πριν απ΄την απόλυση του Πάουλο Μπέντο, σχετικά με το γυαλισμένο μάτι του Γιώργου Δώνη για το προπονητικό project του Ολυμπιακού και μία που λίγες ημέρες αργότερα κυκλοφόρησε και γράφτηκε πως ο Έλληνας τεχνικός έπεσε στο τραπέζι του Ολυμπιακού,ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Πορτογάλου τεχνικού.

Ωστόσο τα παιδιά του Πειραιά έκριναν ότι δεν ήταν περίοδος για να επιλεγεί ένας προπονητής που λόγω του «πράσινου» (κι όχι μόνο) παρελθόντος δεν θα ήταν λύση κοινής αποδοχής από τον κόσμο, που ενδεχομένως να μην έβλεπε με καλό μάτι μία τέτοια πρόσληψη.

Και το τάιμινγκ στον Ολυμπιακό δεν είναι και το καλύτερο για αντιπαραθέσεις και ρήξεις με τον κόσμο. Σωστά; Σωστά.

Μια φορά ο Δώνης δεν χάνει τις (πειραιώτικες) ελπίδες του. Ισως επειδή υπάρχουν εκείνοι οι κοινοί φίλοι με τους «ερυθρόλευκους», που εξακολουθούν να πιστεύουν πως δύναται να παίξει δυνατά η υποψηφιότητά του για τον πάγκο του Ολυμπιακού και εν τέλει το «τρένο» να σφυρίξει στον Πειραιά!

Ο χρόνος, θα δείξει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ