aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ Κύπρου«Δεν μπορούσαν να περάσουν από την έδρα του ΑΠΟΕΛ»

«Δεν μπορούσαν να περάσουν από την έδρα του ΑΠΟΕΛ»

Στην εκπομπή της ΚΟΚ «Full Court Cast» μίλησε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Χρήστος Χασανίδης, ο οποίος αναφέρθηκε για όλα όσα αφορούν τους γαλαζοκίτρινους και τους στόχους που έχει η ομάδα του ενόψει της σειράς των αγώνων με τον Κεραυνό.

Παράλληλα, έκανε κάλεσμα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να στηρίξει την ομάδα όταν η σειρά θα γυρίσει στο Λευκόθεο.

Αρχικά ανέφερε: «Την τελευταία βδομάδα παίξαμε δύο παιχνίδια και κερδίσαμε και τα δύο. Με την ΑΕΛ το κάναμε εύκολο από την αρχή, οι παίκτες έμειναν συγκεντρωμένοι έδωσαν τα πάντα και ο αγώνας εξελίχθηκε ομαλά. Για τα 30 λεπτά ήμασταν ευχαριστημένοι».

Για τον Άσλεϊ: «Έχει την ποιότητα, έχει τα βασικά, βελτιώνεται και προσαρμόζεται στο πρωτάθλημα και στους αντιπάλους. Είναι θετικό και ελπίζουμε να είναι καλύτερος στην συνέχεια γιατί έρχονται δύσκολα παιχνίδια».

Για τα παιχνίδια με τον Κεραυνό: «Αυτό που πρέπει να περιμένουμε όλοι είναι να ήμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια. Το πρωτάθλημα πέρασε και τα τρία παιχνίδια ήταν ανταγωνιστικά. Στόχος μας είναι να έχουμε ρυθμό επιθετικά και να τους προβληματίσουμε στην άμυνα. Όταν μπαίνεις σε μία σειρά αγώνων όλοι είναι πιο αποφασιστικοί, ναι μεν κερδίσαμε εκτός έδρας αλλά χάσαμε και δύο φορές εντός έδρας. Περισσότερο καλό είναι το γεγονός ότι δεν αποτελεί έδρα το γήπεδο του Κεραυνού. Έτσι βέβαια, όπως έχει γίνει η κατάσταση ούτε η δικιά μας είναι έδρα. Έχω δει και πιο παλιά ότι δεν μπορούσαν να περάσουν ομάδες από το Λευκόθεο και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε και εμείς όσο περισσότερο κόσμο να μας παροτρύνει όταν θα γυρίσει η σειρά στην έδρα μας. Ελπίζω ότι θα ήμαστε εμείς αυτοί που θα βρεθούν στους τελικούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ