aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Δεν μπορώ να πω κάτι αντίθετο»

«Δεν μπορώ να πω κάτι αντίθετο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, σε δηλώσεις του μετά τη νίκη με 3-1 επί της Ομόνοιας αναφέρθηκε στον αγώνα, αλλά και στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Οι δηλώσεις του: «Δεν μπορώ να πω κάτι αντίθετο από αυτά που είπαν οι δυο προπονητές και είδε όλος ο κόσμος. Στο πρώτο ημίχρονο η Ομόνοια ήταν ελαφρώς καλύτερη και είχε τρεις τελικές. Στο δεύτερο ημίχρονο αργήσαμε κάπως να κατανοήσουμε πώς να παίξουμε, δηλαδή δεν βγαίναμε πρώτοι στη μπάλα. Η πρώτη μας ευκαιρία ήταν με τον Σάλαϊ και ήταν οφσάιντ. Στο τέλος όμως μέτρησε η ποιότητα των παικτών. Κρατάμε μόνο τη νίκη και συνεχίζουμε. Έχουμε ένα βουνό να ανέβουμε και μετά το σημερινό παιχνίδι πάμε στον αγώνα με τη Ρεάλ και δεν ξέρω αν υπάρχει μεγαλύτερη πρόκληση απ΄ αυτήν. Η βαθμολογική μας συγκομιδή είναι αυτή που φαίνεται στο σακούλι και δεν λογαριάζουμε βαθμούς από παιχνίδια που δεν έχουμε παίξει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ