aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Δεν μπορέσαμε να διαβάσουμε τον ΑΠΟΕΛ»

«Δεν μπορέσαμε να διαβάσουμε τον ΑΠΟΕΛ»

Ο προπονητής της Σλάβια Πράγας Γιάροσλαβ Σιλχάβι παραχώρησε δηλώσεις μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Γιλχάβα, στις οποίες αναφέρθηκε για την ομάδα του, αλλά και για την αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ του Champions League στις 15 Αυγούστου.

«Παίξαμε καλά το πρώτο ημίχρονο όταν σκοράραμε δύο γκολ ενώ είχαμε και μερικές άλλες ευκαιρίες για να βάλουμε περισσότερα. Ήμασταν δραστήριοι και θα ήθελα να βάλουμε και άλλα γκολ, αλλά είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη», ανέφερε αρχικά για τον αγώνα με την Γίλχαβα.

Για τον προετοιμασία της ομάδας του για το Champions League ανέφερε: «Ο ΑΠΟΕΛ έχασε 2-1 από τον Απόλλωνα. Οι σκάουτερς μας επέστρεψαν, και θα μιλήσουμε μαζί τους για τον επικείμενο αγώνα. Ωστόσο, ο αντίπαλος ξεκούρασε πολλούς ποδοσφαιριστές, οπόταν δεν θα μπορέσουμε να τον διαβάσουμε. Θα βασιστούμε στις πληροφορίες που έχουμε από τον αγώνα με την Βιιτόρουλ».

Για την περίπτωση του Σιμόν Ντέλι είπε: «Ο Ντέλι έχει ένα μυϊκό πρόβλημα, λογικά δεν είναι σοβαρό, αλλά αν είναι δεν θα είναι καθόλου ευχάριστο για εμάς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ