aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος ο ΑΠΟΕΛ, €3.500.000 μόνο οι επιθετικοί»

«Δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος ο ΑΠΟΕΛ, €3.500.000 μόνο οι επιθετικοί»

Στον Active (107.4 &102.5) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» μίλησε ο Νικόδημος Παπαβασιλείου, ο οποίος υπήρξε προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβα την σεζόν 2015-2016, ομάδα την οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου (αν περάσει από την Σουτζέσκα) θα βρει στον δρόμο του ο ΑΠΟΕΛ ενόψει του β’ προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Αν μπούμε ομίλους, τότε… Χαλαλένιους

Ο Κύπριος τεχνικός «σκιαγράφησε» την Σλόβαν Μπρατισλάβα, τονίζοντας πως ο ΑΠΟΕΛ δεν θα μπορεί να κοιμάται ήσυχος και σαφέστατα δεν θα πρέπει να υποτιμήσει την σλοβάκικη ομάδα γιατί θα το πληρώσει ακριβά. Παράλληλα, επισήμανε ότι η άλλοτε ομάδα που προπόνησε, μεγαλώνει συνεχώς, επενδύει πολλά λεφτά και έχει σκοπό να φθάσει μέχρι τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: Το «κανόνι» εκατομμυρίων, η νούμερο ένα απειλή για τον ΑΠΟΕΛ

Αρχικά ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να κοιμάται ήσυχος με την Σλόβαν γιατί τα τελευταία δύο χρόνια έχουν επενδυθεί πολλά λεφτά. Μόνο οι τρεις επιθετικοί αξίζουν 3.5 εκατομμύρια. Παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο σε ένα νέο γήπεδο που έχουν κτίσει πρόσφατα. Έχουν ένα πρόεδρο που έχει μεγάλα όνειρα».

Για τις αλλαγές που έγιναν τα τελευταία χρόνια: «Έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές, τότε αγοράσαμε μόλις ένα ποδοσφαιριστή. Εγώ είχα δώσει την ευκαιρία στον τερματοφύλακα, τον Ντομινίκ Γκράιφ που τώρα νομίζω είναι υποψήφιος μεγάλων ομάδων. Τα τελευταία δύο χρόνια η Σλόβαν έχει επενδύσει πολλά χρήματα και στις μετεγγραφές και στο νέο στάδιο. Είναι μία ομάδα όπως τον ΑΠΟΕΛ, στα πιο πολλά παιχνίδια έχει την κυριαρχία και τον έλεγχο αυτή είναι η φιλοσοφία της. Είναι η πιο μεγάλη ομάδα της χώρας, σε ένα πού ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αν ο ΑΠΟΕΛ υποτιμήσει θα κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Ο ΑΠΟΕΛ της Σλοβακίας θα αντιμετωπίσει την Σλόβαν της Κύπρου, συμφωνώ! Ο κρυφός πόθος του προέδρου είναι να μπουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ’ γι’ αυτό έγινε και το νέο γήπεδο».

Για τον κόσμο: «Είναι πάρα πολύ φανατική, έχουν ultras, ο ΑΠΟΕΛ θα ζήσει καυτή ατμόσφαιρα».

Για το περσινό πρωτάθλημα: «Με την ποιότητα που είχε το έκανε να φαίνεται εύκολο. Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, είναι όπως την Αγγλία, όταν παίζεις με μικρομεσαίες υποφέρεις».

Για το τι ξεχωρίζει: «Η επιθετική γραμμή τους είναι φωτιά».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να είναι σε ψηλό επίπεδο. Αυτή την εποχή είναι δύσκολο, δεν πρέπει να την υποτιμήσει».

Για τον Εργοτέλη: «Δεν θέλω να φύγω από τον Εργοτέλη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και συνεχίζω εδώ. Θα προσπαθήσουμε να ανεβούμε στην Σούπερ Λιγκ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ