aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔεν μπαίνουν στη διαδικασία σχολιασμού για ποσά και κοστολόγηση

Δεν μπαίνουν στη διαδικασία σχολιασμού για ποσά και κοστολόγηση

Την ώρα που στον ΑΠΟΕΛ λένε και ξαναλένε πως απορρίφθηκε η πρόταση της Αλ Νασρ για τον Τομάς ντε Βινσέντι, καθώς δεν ήταν στο ύψος της κοστολόγησης του παίκτη, δημοσιεύματα στη Σαουδική Αραβία μέχρι στιγμής επιμένουν πως το θέμα δεν έκλεισε.

Έσπρωξαν μάλιστα το θέμα ένα βήμα πιο κάτω. Χαρακτηρίζουν δελεαστική την πρόταση που κατατέθηκε στον σύλλογο της Λευκωσίας ώστε να δώσει τη συγκατάθεσή του για την παραχώρηση του Αργεντινού άσου. Συγκεκριμένα, γράφουν ότι σε περίπτωση που οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ πουν το «ναι» θα πιστωθεί στο ταμείο της εταιρείας 1.800.000 ευρώ.

Με δεδομένο το γεγονός πως αν γίνει η μετεγγραφή ο Ολυμπιακός Πειραιώς δικαιούται το 40% των χρημάτων, με βάση τη συμφωνία που έγινε προ δύο ετών, τότε για να πάρει ο ΑΠΟΕΛ το εν λόγω ποσό, θα πρέπει η προσφορά να ανέρχεται στα 3.000.000 ευρώ.

Από πλευράς γαλαζοκιτρίνων αποφεύγουν να μπουν στη διαδικασία σχολιασμού, είτε να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν το ποσό που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν οι Σαουδάραβες. Ακόμη και στο ποσό της κοστολόγησής του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ