aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Δεν άξιζε τη νίκη ο ΑΠΟΕΛ»

«Δεν άξιζε τη νίκη ο ΑΠΟΕΛ»

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, ήταν προπονητής της Καρμιώτισσας Λιάσος Λουκά ο οποίος αφού έσταξε μέλι για τους γαλαζοκίτρινους, είπε πως η ομάδα της Λευκωσίας δεν άξιζε να κερδίσει.

«Είχαμε απέναντι μας την καλύτερη ομάδα των τελευταίων χρόνων στην Κύπρο. Μία ομάδα με πάρα πολλές επιτυχίες σε Κύπρο και Ευρώπη. Τους εύχομαι τα καλύτερα για το επόμενο τους παιχνίδι με την Μπιλμπάο», είπε αρχικά ο Κύπριος κόουτς.

«Όσον αφορά στον αγώνα, ο ΑΠΟΕΛ δεν άξιζε να κερδίσει. Μπήκαμε μουδιασμένα και δεχθήκαμε γρήγορο γκολ, σενάριο το οποίο φοβόμασταν από πριν τον αγώνα. Σκοράραμε ένα γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, στην επανάληψη θεωρώ ότι είχαμε καλύτερη εικόνα από τον αντίπαλο», συνέχισε και κατέληξε:

«Είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παιδιών. Οφείλουμε να διαχειριστούμε καλύτερα τις απώλειες των ποδοσφαιριστών που προέκυψαν. Δεν έχουμε κάτι να αποδείξουμε πέραν από αυτά που δείξαμε μέχρι σήμερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ