aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γκέντσογλου»

«Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Γκέντσογλου»

Το metrosport.gr συνδέει ξανά το όνομα του Σάββα Γκέντσογλου μ τον Άρη Θεσσαλονίκης τονίζοντας πως ο ποδοσφαιριστής έχει προταθεί στους κιτρινόμαυρους και υπάρχει ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Διαβάστε αυτούσιο το δημοσίευμα:

«Δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Σάββα Γκέντσογλου. Ο παίκτης έχει προταθεί στους “κιτρινόμαυρους” και, όπως έχουν αναφέρει, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την απόκτησή του.

Ο παίκτης του ΑΠΟΕΛ είναι μεταξύ των επιλογών για τον “εναλλακτικό” αμυντικό μέσο, ο οποίος θα είναι back up του Λούκας Σάσα, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς αναζητούν κάτι καλύτερο. Οι Ιγκλέσιας και Μουνάφο αποτελούν, επίσης, επιλογές και εφόσον συμφωνήσουν οι Παντελίδης-Διαμαντόπουλος, τότε θα αποκτηθεί και δεύτερος “κόφτης”.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει η διαχείριση του Γιάννη Φετφατζίδη από τον Σάββα Παντελίδη. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στο αγωνιστικό σκέλος, αλλά και στη μεταξύ τους σχέση. Ο τεχνικός του Αρη έδειξε ότι ήθελε κάτι διαφορετικό από τον βραχύσωμο μέσο, πετώντας “καρφιά” περί της νοοτροπίας, που πρέπει να δείξει ο “Φέτφα”, για να έχει θέση στην ομάδα.

Από την άλλη, ο Ελληνας χαφ απάντησε πιο διπλωματικά, όταν ρωτήθηκε για τα σχόλια του Πειραιώτη τεχνικού, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι θέλει περισσότερα λεπτά συμμετοχής, για να δείξει ποιος πραγματικά είναι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ