aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔεν αποφάσισαν για Δώνη… κρίσιμο το επόμενο 48ωρο!

Δεν αποφάσισαν για Δώνη… κρίσιμο το επόμενο 48ωρο!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Στον ΑΠΟΕΛ σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να πάρουν οποιεσδήποτε αποφάσεις εν βρασμό ψυχής. Η ήττα από τον Απόλλωνα σαφώς και έφερε την απόλυτη απογοήτευση στους γαλαζοκίτρινους αφού πλέον η υπόθεση τίτλος δεν εξαρτάται από τους ίδιους με την διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη να ετοιμάζει προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις της.

Οι ευθύνες του Δώνη είναι τεράστιας για την εμφάνιση χωρίς αυτό να σημαίνει πως η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ δεν αναγνωρίζει τις δικές τις παραλείψεις που είχαν σαν επακόλουθο η ομάδα να φτάσει σε αυτά τα επίπεδα.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Θρύλος έπαθε αυτό που φοβόταν

Γι’ αυτό και όπως πληροφορούμαστε καμία απόφαση δεν έχει ακόμα παρθεί και κυρίως που θα αφορά την παραμονή ή όχι του Γιώργου Δώνη.

Το επόμενο 48ωρό είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για το μέλλον του Ελλαδίτη τεχνικού ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα σε προγραμματισμένο ταξίδι και με την επιστροφή του στην Κύπρο την Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει οριστικά το σκηνικό.

Διαβάστε επίσης: Θα προσμετρηθεί κι αυτό για τον Δώνη…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ