aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔεν αδιαφορούν για τον Λούκας Σόουζα

Δεν αδιαφορούν για τον Λούκας Σόουζα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Λούκας Σόουζα, ο ποδοσφαιριστής που εντυπωσίασε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος αγωνιζόμενο στην ΑΕΛ, αξιολογείται από την επιτροπή προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ.

Βασική προϋπόθεση για να προχωρήσει η ομάδα της Λευκωσίας στην απόκτησή του είναι να μπει τελεία στη δικαστική μάχη μεταξύ του Βραζιλιάνου μέσου και του συλλόγου της Λεμεσού. Αυτό αποτελεί σημαντικό εμπόδιο, αφού η μονομερής διακοπή συμβολαίου, που έκανε η πλευρά του Σόουζα προ μηνών με την ΑΕΛ, δεν τον καθιστά ελεύθερο.

Εννοείται πως στον ΑΠΟΕΛ δεν θέλουν να μπουν σε διαμάχη με την ομάδα της Λεμεσού κι αυτό που επί της παρούσης μπορούν να κάνουν είναι όπως ζητήσουν από τον εκπρόσωπο του παίκτη να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα σύντομα, ώστε να δράσουν αναλόγως. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο Σόουζα υπέστη ρήξη χιαστών τον περασμένο Ιανουάριο και όπως είχε βγει προς τα έξω, θα έμενε εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι μήνες.

Οπότε, αυτό αποτελεί άλλη μια βασική παράμετρο καθώς θα πρέπει να αξιολογηθεί η κατάσταση του παίκτη ώστε να διαπιστωθεί εάν θα είναι έτοιμος να αγωνισθεί στα μέσα Ιουλίου. Χρονικό διάστημα που ο ΑΠΟΕΛ θα δίνει σοβαρές ευρωπαϊκές εξετάσεις. Εννοείται πως οι πρωταθλητές έχουν ανάγκη έναν ποιοτικό μέσο και εάν αυτός θα είναι ο Σόουζα ή κάποιος άλλος, θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ