aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Δελεαστική πρόταση» από Κίνα απέρριψε ο Ντε Καμάργκο για τον ΑΠΟΕΛ

«Δελεαστική πρόταση» από Κίνα απέρριψε ο Ντε Καμάργκο για τον ΑΠΟΕΛ

Ο Ιγκόρ ντε Καμάργκο μίλησε στον Βελγικό Τύπο για την κάθοδο του στην Κύπρο και για το πως πήγε να χαλάσει την τελευταία στιγμή η συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ λόγω πρότασης από την Κίνα, ενώ σχολίασε και τον σημερινό αγώνα στο ΓΣΠ με την Εθνική Βελγίου.

Για τον ερχομό του στην Κύπρο και για την πρόταση από την Κίνα είπε: «Ήταν όντως μία πολύ δελεαστική πρόταση, αλλά είχα έρθει ήδη στην Κύπρο, για να δω την πόλη και την ομάδα, όλα ήταν πολύ οργανωμένα. Στο μυαλό μου είχα και τα παιδιά μου, τον Ένζο, 6 χρ., και την Γκαμπριέλα, 1 χρ. Ο Ένζο πάει σε γαλλικό σχολείο εδώ, όπως και στη Λιέγη. Αυτό έπαιξε τον ρόλο του. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αν κάνουν τέτοια πρόταση και του χρόνου οι Κινέζοι…»

Ενώ σχολίασε και τον αποψινό αγώνα Κύπρος-Βέλγιο: «Έχω ήδη προμηθευτεί εισιτήρια. Το Βέλγιο είναι λογικό να είναι το φαβορί, αλλά δεν πρέπει να υποτιμήσουν την Κύπρο. Είναι πολύ φανατικοί με το ποδόσφαιρό, εντός και εκτός γηπέδου. Τραγουδούν για 90 λεπτά και κανείς δεν κάθετε. Και η ζέστη παίζει τον ρόλο της, όσο και υπάρχει οξυγόνο στην ατμόσφαιρα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ