aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔέκα βαθμοί είναι πολλοί (αποστολή)

Δέκα βαθμοί είναι πολλοί (αποστολή)

Προς το παρόν στον ΑΠΟΕΛ αφήνουν την Ευρώπη και το Τσάμπιονς Λιγκ και σκέφτονται τον αυριανό αγώνα με την Πάφος FC. Οι γαλαζοκίτρινοι μετρούν ήδη δέκα βαθμούς απώλειες στους εφτά αγώνες που έχουν δώσει και δεν τους παίρνει ούτε κατά διάνοια να «πετάξουν» κι άλλους στον κάλαθο των αχρήστων.

Σε τέτοια περίπτωση, εκτός από το ότι θ’ αρχίσουν πάλι τα όργανα, θα δει τους ανταγωνιστές του να απομακρύνονται κι άλλο. Από την άλλη τα προβλήματα τραυματισμών είναι εκεί και ο Γιώργος Δώνης θα κληθεί να ανακατέψει ακόμα μια φορά την τράπουλα. Η ομάδα της Πάφος FC έχει κατ’ επανάληψη αποδείξει πως είναι πολύ σκληρό καρύδι και η βαθμολογική της θέση στα ψηλά κάθε άλλο παρά τυχαία είναι.

Για να μπορέσει λοιπόν ο ΑΠΟΕΛ να λύσει τον «παφίτικο δεσμό», θα πρέπει να πραγματοποιήσει ανάλογη εμφάνιση και οι παίκτες που θα αγωνιστούν να έχουν υψηλή απόδοση. Ένεκα και των τραυματισμών, πολλές αλλαγές δεν αναμένεται να υπάρξουν στο αρχικό σχήμα, με τον Σόουζα ενδεχομένως να βρεθεί σ’ αυτό, ενώ θέση στους έντεκα που θα αρχίσουν τον αγώνα διεκδικεί και ο Εφραίμ.

ΑποστολήΠέρεθ, Γκουδίνιο, Βούρος, Αλεξάνδρου, Μερκής, Ρουέδα, Καρλάο, Mοράις, Βινίσιους, Φαρίας, Σόουζα, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Μακρής, Αντωνίου, Ζαχίντ, Σάλαϊ, Εμπεσίλιο, Ποτέ, Ντε Καμάργκο, Γκρούμπατς.

Νέα προπόνησηςΑτομικό πρόγραμμα έκαναν οι Λάγο και Ιωάννου. Πρόγραμμα αποκατάστασης ξεκίνησε ο Βάτερμαν. O Μιλάνοφ επέστρεψε στην Κύπρο και την Τρίτη θα επιστρέψει στη Βαρκελώνη με τη συνοδεία του Δρ. Τζουρούδη για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ