aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Δέκα γκολ σε δύο αγώνες είναι ένα καλό σημάδι»

«Δέκα γκολ σε δύο αγώνες είναι ένα καλό σημάδι»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον Active και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» για τη νίκη με 4-0 απέναντι στον Ερμή, τα αγωνιστικα προβλήματα στην ομάδα και τις προοπτικές απόκτησης του Γκιγιέρμε Ντελατόρε.

Για τον αγώνα με τον Ερμή σχολίασε: «Ήταν ένα παιχνίδι μεγάλης ουσίας για εμάς, γιατί μία νίκη στον αναβληθέν αγώνα θα σήμαινε άνοδος στην βαθμολογία. Είχαμε μια καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε από μία ευρεία νίκη και προσδοκούμε να έχουμε την ίδια συνέχεια και το Σάββατο. Το αρνητικό ήταν ότι ήμασταν επιπόλαιοι στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε το τρίτο γκολ πιο γρήγορα, αλλά ασφαλώς δεν κινδυνεύσαμε».

Για τις επιλογές ποδοσφαιριστών στην ομάδα είπε: «Αυτό που κρατάμε είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει περισσότερους από 19 ποδοσφαιριστές που είναι έτοιμοι να μπουν στην ενδεκάδα. Έχουμε πετύχει δέκα γκολ στα τελευταία δύο ενενηντάλεπτα και είναι ένα καλό σημάδι. Έχουμε και πολλές επιστροφές ποδοσφαιριστών και ο προπονητής έχει πολλές επιλογές».

Για τις περιπτώσεις των Βινίσιους και Εφραίμ ανέφερε: «Ο Βινίσιους αντιμετωπίζει ένα χρόνιο πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα και έχει αποφασισθεί να ακολουθήσει μία συντηρητική αγωγή για να μπορεί να αγωνίζεται και τον Ιανουάριο θα γίνει νέα αξιολόγηση. Ο Εφραίμ βρίσκεται στις προπονήσεις, όταν ο προπονητής δει ότι είναι 100% έτοιμος θα τον πάρει μαζί του».

Επίσης σχολίασε την περίπτωση του Γκιγιέρμε Ντελατόρε και το γεγονός ότι αγωνίζεται στην Ατλέτικο Παραναένσε (ομάδα με την οποία υπέγραψε συμφωνία ο ΑΠΟΕΛ): «Ο Ντελατόρε είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει, όμως υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές. Προχωρούμε στον μετεγγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου και θα ανακοινώσουμε όταν προκύψει κάτι. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές από τις ομάδες που έχουμε υπογράψει συνεργασία και κοιτάζουμε ένα μακρύ κατάλογο επιλογών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ