aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΔεύτερος σε όλο το Γιουρόπα Λιγκ ο Πιέρος

Δεύτερος σε όλο το Γιουρόπα Λιγκ ο Πιέρος

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Πιέρου Σωτηρίου είναι η ασφυκτική πίεση στους αντίπαλους αμυντικούς. Ο διεθνής επιθετικός τρέχει ασταμάτητα και βάζει δύσκολα στις αντίπαλες άμυνες, ενώ η μετεγγραφή στην Κοπεγχάγη τον βοήθησε στην υποδοχή της μπάλας από μακρινές πάσες σ’ ένα από τα «σκληρά» πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Οι Σκανδιναβοί φημίζονται για τη δύναμη στο παιχνίδι τους και αυτό ανάγκασε τον Πιέρο Σωτηρίου να γίνει ακόμα πιο ανθεκτικός στις μονομαχίες με τα αντίπαλα στόπερ. Η προσφορά του 25χρονου φορ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Κοπεγχάγης δεν σταματά στην επίτευξη τερμάτων (σκόραρε και στις δύο αγωνιστικές των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ).

Ο πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ είναι δεύτερος στην στατιστική υπηρεσία της ΟΥΕΦΑ με τους ποδοσφαιριστές που κέρδισαν τα περισσότερα φάουλ (οκτώ στον αριθμό) στις δύο πρώτες αγωνιστικές των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ!

Διαβάστε επίσης: Το θωρηκτό Πιέρος «κάρφωσε» την Μπορντό (vid)

Επίδοση διόλου ευκαταφρόνητη, καθώς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ποσοστό πέραν του 50% επιτυγχάνονται από στατικές φάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ